GLADJENTE: Synnøve Svabø var hele Norges tullejente på 90-tallet. Det er ikke alt hun synes er like moro å se tilbake på i dag. Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no
GLADJENTE: Synnøve Svabø var hele Norges tullejente på 90-tallet. Det er ikke alt hun synes er like moro å se tilbake på i dag. Foto: Sølve Hindhamar/Seher.noVis mer

- Jeg hadde aldri gjort det nå

Synnøve Svabø angrer på statsminister-stuntene.

SEHER.NO: For ti år siden var Synnøve Svabø jenta med de villeste stuntene en kunne overvære på tv. Hun overrasket nærmest hver gang hun var på skjermen.

Men det er ikke alt den populære 40-åringen ser på med like stor mimreglede i dag, går det frem i et intervju hun har gjort med Her og Nå denne uken.

Spesielt siktes det til det berømte NRK-innslaget fra 1998, da hun plassere daværende statsminister Thortbjørn Jaglands hender på puppene sine - og episoden ett år senere, da hun "kledde av" og kysset Jens Stoltenberg under Amandaprisutdelingen i Haugesund.

- For å si det sånn, jeg angrer litt på det. Da var jeg den jeg var. Jeg hadde aldri gjort det nå som jeg har to barn og er en voksen kvinne. Jeg strakk nok strikken litt vel langt, sier hun til Her og Nå.

På spørsmål fra bladet om det ikke egentlig bare var uskyldig moro, medgir radio- og tv-personligheten:

- Jo da, det var morsomt. Og det var noe jeg som ugift tullejente kunne gjøre.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Riktig at Synnøve fikk jobben