Marion Ravn:

- Jeg hadde akkurat skilt meg og hadde en veldig kjip periode

Marion Ravn avslører at hun fikk rollen som«Éponine» rett etter skilsmissen og midt i den dype kjærlighetssorgen.

BRUKTE KJÆRLIGHETSSORGEN: Marion Ravn er en av skuespillerne i musikalen «Les Misérables» på Folketeateret, som hadde premiere I høst. I et nytt intervju røper hun at hun fikk bruk for vonde følelser da hun prøvespilte for rollen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
BRUKTE KJÆRLIGHETSSORGEN: Marion Ravn er en av skuespillerne i musikalen «Les Misérables» på Folketeateret, som hadde premiere I høst. I et nytt intervju røper hun at hun fikk bruk for vonde følelser da hun prøvespilte for rollen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Artist Marion Ravn (33) er for tiden aktuell i rollen som Éponine i musikalen «Les Misérables» på Folketeateret i Oslo

Mandag gjestet hun podcasten til Guri Solberg (41), «Bra damer», og i intervjuet åpnet Marion seg om hvordan hun kapret rollen i den storslåtte musikalen midt i kjærlighetssorgen, etter skilsmissen med snowboarderen Andreas Ygre Wiig (36).

Rollefiguren «Éponine» er i musikalen ulykkelig forelsket og sårbar.

- Den sårheten og ulykkelige forelskelsen som Éponine kjenner på, hvor var det du hentet frem de følelsene?, spør Guri i podcasten.

- I auditionprosessen da jeg fikk rollen hadde jeg det veldig tøft, for jeg hadde akkurat skilt meg og hadde en veldig kjip periode, og alt var egentlig ganske mørkt og trist. Og så får jeg en melding av regissør Per Olav Sørensen, som spør om jeg vil komme på audition og prøve på rollen som Éponine, svarer Marion.

Hadde kjærlighetssorg

For 33-åringen var tilbudet en kjempenyhet, da hun hadde ønsket seg rollen i musikalen helt siden hun var syv år gammel.

Artisten forteller at hun ikke hadde sovet hele natten før auditionen på grunn av kjærlighetssorgen, og at hun dukket opp på prøvespillingen helt utslitt.

- Jeg drar på auditionen og bare synger låten, og jeg følte at «nå er jeg Éponine, mens jeg griner og skjelver», og jeg følte jeg hadde den beste auditionen i mitt liv. Sånn sett hadde den auditionen en veldig bra timing, sier Marion i podcasten.

Saken fortsetter under bildet.

DRØMMEN: Marion Ravn hadde drømt om å få spille rollen som Éponine siden hun var 7 år gammel. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
DRØMMEN: Marion Ravn hadde drømt om å få spille rollen som Éponine siden hun var 7 år gammel. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

Var redd for å bli lykkelig igjen

33-åringen forteller videre at da hun endelig fikk rollen ble hun redd for at hun skulle bli lykkelig og glad igjen, og at hun derfor ikke skulle klare å prestere på samme måte.

- Men det har jeg sett etterpå, at man ofte tar frem gamle følelser når man spiller, sier Marion i podcasten.

- Er det din egen kjærlighetssorg du er tilbake i da?spør Guri.

- Ja, litt, man tar frem det. Men det merker jeg også når jeg synger egne låter. Man skriver jo ofte veldig personlig og når jeg for eksempel synger låten «Here I am», som jeg skrev i 2003 da jeg hadde super kjærlighetssorg over en fyr jeg møtte på reise, så får jeg den følelsen fortsatt, svarer Marion.

Artisten legger helller ikke skjul på at det å spille rollen som Éponine har vært krevende.

I «Les Misérables» spiller dessuten kjente navn som Haddy N'jie (38), Mariann Hole (36) og Karin Park (39).

I et intervju med VG i høst røpet sistnevnte at hun fikk en dramatisk start på prøvene til musikalen:

- Jeg hadde feber og ble lagt inn på sykehus etter første dag med prøver. Der måtte jeg ligge og få antibiotika intravenøst. Men jeg ville ikke gi meg, selv om jeg fryktet at det ikke ville gå. Jeg tenkte at bare jeg overlever juni, så går alt bra, sa Karin Park til avisen.

Skilte seg fra snowboard-stjernen

I 2015 tok forholdet mellom «Mesternes mester»-aktuelle Andreas Ygre Wiig (36) og Marion Ravn slutt, etter to år som ektepar.

Ravns manager, Cecilie Torp-Holte, bekreftet bruddet overfor Se og Hør den gang.

EKSMANNEN: Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig skilte lag i 2015. Foto: NTB Scanpix
EKSMANNEN: Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig skilte lag i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg kan bekrefte bruddet og at de skilles som venner. Utover det har vi ingen kommentar, uttalte manageren.

Marion og Andreas fant hverandre i 2006, og flyttet sammen fire år senere. I 2012 fridde han, før vielsen fant sted i Nøtterøy kirke 25. mai 2013 - på Marions 29-årsdag.

Ny kjæreste

Marion kunne avsløre i november i et større intervju med Dagbladet Magasinet at hun hadde fått seg en ny kjæreste, og funnet lykken på nytt.

- Nå har jeg det veldig fint, og kan si noe jeg ikke har sagt før: Jeg har fått kjæreste. Vi har det veldig bra sammen. Han tilhører ikke underholdningsbransjen. Ikke idrettsbransjen heller, for øvrig. Han har ikke et kjent navn, og vil heller ikke ha det, sa artisten den gang.

Noen ytterligere detaljer ønsket hun imidlertid ikke å gå ut med, men i podcast-intervjuet med Guri Solberg innrømmer hun at det er deilig å ha en kjæreste som er så lik henne selv.

​LES OGSÅ: Marion ble misbrukt på nett