Marion Ravn:

- Jeg hadde akkurat skilt meg og hadde en veldig kjip periode

Marion Ravn avslører at hun fikk rollen som«Éponine» rett etter skilsmissen og midt i den dype kjærlighetssorgen.

BRUKTE KJÆRLIGHETSSORGEN: Marion Ravn er en av skuespillerne i musikalen «Les Misérables» på Folketeateret, som hadde premiere I høst. I et nytt intervju røper hun at hun fikk bruk for vonde følelser da hun prøvespilte for rollen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
BRUKTE KJÆRLIGHETSSORGEN: Marion Ravn er en av skuespillerne i musikalen «Les Misérables» på Folketeateret, som hadde premiere I høst. I et nytt intervju røper hun at hun fikk bruk for vonde følelser da hun prøvespilte for rollen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Artist Marion Ravn (33) er for tiden aktuell i rollen som Éponine i musikalen «Les Misérables» på Folketeateret i Oslo

Mandag gjestet hun podcasten til Guri Solberg (41), «Bra damer», og i intervjuet åpnet Marion seg om hvordan hun kapret rollen i den storslåtte musikalen midt i kjærlighetssorgen, etter skilsmissen med snowboarderen Andreas Ygre Wiig (36).

Rollefiguren «Éponine» er i musikalen ulykkelig forelsket og sårbar.

- Den sårheten og ulykkelige forelskelsen som Éponine kjenner på, hvor var det du hentet frem de følelsene?, spør Guri i podcasten.

- I auditionprosessen da jeg fikk rollen hadde jeg det veldig tøft, for jeg hadde akkurat skilt meg og hadde en veldig kjip periode, og alt var egentlig ganske mørkt og trist. Og så får jeg en melding av regissør Per Olav Sørensen, som spør om jeg vil komme på audition og prøve på rollen som Éponine, svarer Marion.

Hadde kjærlighetssorg

For 33-åringen var tilbudet en kjempenyhet, da hun hadde ønsket seg rollen i musikalen helt siden hun var syv år gammel.

Artisten forteller at hun ikke hadde sovet hele natten før auditionen på grunn av kjærlighetssorgen, og at hun dukket opp på prøvespillingen helt utslitt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer