<strong>TRØBLETE JUBILEUM:</strong> Line Verndal fikk angst for alderen før hun fylte 40 år.  Foto: Anders Myhren / Seher.no
TRØBLETE JUBILEUM: Line Verndal fikk angst for alderen før hun fylte 40 år. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer

- Jeg hadde 40-årskrise i to uker

Line Verndal fikk angst ved tanken på å bli eldre.

Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Line Verndal (40) er en av Norges mest profilerte skuespillere etter roller i TV-suksesser som «Himmelblå» og «Nissene på låven». 23. mars fylte den flotte TV-kjendisen 40 år og innrømmer at hun var nervøs før den store dagen.

- Jeg hadde litt 40-årskrise i cirka to uker. Jeg tenkte på ting jeg ikke lenger kan gjøre, som å sitte som student på kaffebar på Gründerløkka. Den tid er forbi, sier Verndal til Seoghør.no.


Skuespilleren beskriver de to ukene som trøblete, men plutselig var krisen over og Line feiret til slutt dagen med stolthet.

- Jeg tenkte at jeg bare måtte glemme det. Nå er det en ny fase 40-50 år, og jeg er en veldig ung 40-åring, sier hun lattermildt.

Til høsten prøver den vakre skuespilleren seg i en ny rolle når hun blir programleder i TV3-satsing «Lines gode hjelpere». Programmet skal hjelpe mennesker som har vært gjennom en tøff periode og trenger en ny start i livet.

- Jeg er full av ærefrykt for programlederrollen. Jeg er et stort følelsesmenneske, men jeg håper at jeg ikke blir så veldig emosjonell i programmet, sier Line.


Innspillingen av «Lines gode hjelpere» er allerede i gang og har premiere på TV3 til høsten.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Leter ikke etter kjæreste   

Se videointervjuet med Line Verndal her!


[obj:media:11146]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer