- Jeg gruet meg veldig mye

Slik gikk det for «Jakten»-bonden Anders Ueland på speed-datingen.

VELDIG NERVØS: «Jakten på kjærligheten»-bonden Anders Ueland sier at han var svært nervøs før speed-datingen begynte, men da han først satte igang, var det en god opplevelse. Her er han sammen med frierne fra speed-datingen. Foto: TV 2
VELDIG NERVØS: «Jakten på kjærligheten»-bonden Anders Ueland sier at han var svært nervøs før speed-datingen begynte, men da han først satte igang, var det en god opplevelse. Her er han sammen med frierne fra speed-datingen. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Jakten på kjærligheten»-bøndene fikk i mandagens episode endelig møte frierne de hadde valgt ut etter å ha lest frierbrevene. I én måned måtte bøndene vente på det store øyeblikket. Da ble det god tid til å tenke på hva som kunne skje.

- På forhånd var jeg redd for at det skulle bli flaut og veldig mye pinlig stillhet, men det gikk veldig bra. Jentene var utadvendte og lette å snakke med. Det var ingen som utmerket seg på en dårlig måte, men noen av dem som utmerket seg positivt, sier Anders Ueland til Seoghør.no.

Han påpeker at resultatet av speed-datingen ikke nødvendigvis ble som han hadde trodd på forhånd.

- Noen av jentene jeg hadde minst forhåpninger til utmerket seg veldig positivt.

Selve datingen gikk bedre enn Ueland hadde trodd, men på forhånd var det mange tanker rundt det som skulle skje.

- Det verste med speed-datingen var nervøsiteten på forhånd. Jeg hadde gruet meg veldig til det, men alle sammen viste seg å være flotte jenter, og da vi først kom i gang ble det veldig bra, forklarer Ueland til Seoghør.no.

Ueland har en datter på to år, og det var viktig for «Jakten»-bonden å vite hva frierne tenkte om akkurat det.

- Det er veldig viktig, fordi dersom jeg skal flytte sammen med en jente, vil det bli en stor del av hverdagen. Det virker inn på oss begge. Så jeg måtte finne ut om akkurat det var noe som passet for dem, derfor la jeg stor vekt på det.

«Jakten på kjærligheten» sendes mandager klokken 20.00 på TV 2. Se vår store TV-guide her!
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Frierne var litt annerledes enn i brevene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer