- Jeg gruer meg til å se meg selv uten sminke

Til vanlig viser toppbloggeren Emilie «Voe» Nereng seg sminket og pent kledd. I «71 grader nord» kommer en annen side frem.

SEOGHØR.NO: Etter nyttår er TVNorge tilbake med «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». I programmet skal ti kjendiser som vanlig kjempe om å ta seg først til Nordkapp.

VAKKER: Emilie Nereng viser seg som oftest fram i fine kjoler og med sminken på plass. I 71 grader nord blir det ikke akkurat slik... Foto: Fameflynet Norway
VAKKER: Emilie Nereng viser seg som oftest fram i fine kjoler og med sminken på plass. I 71 grader nord blir det ikke akkurat slik... Foto: Fameflynet Norway Vis mer
DELTAGERNE: Roger Ruud, Bjørn Einar Romøren, Geir Schau, Andreas Håtveit, Vibeke Skofterud, Emilie «Voe» Nereng, Hilde «GP» Gjermundshaug Pedersen, Aylar Lie, Mariann Thomassen og Nils-Ingar «Nilsi» Aadne er deltagerne i neste runde av 71 grader nord. Tom Stiansen er programleder. Foto: Matti Bernitz, TVNorge
DELTAGERNE: Roger Ruud, Bjørn Einar Romøren, Geir Schau, Andreas Håtveit, Vibeke Skofterud, Emilie «Voe» Nereng, Hilde «GP» Gjermundshaug Pedersen, Aylar Lie, Mariann Thomassen og Nils-Ingar «Nilsi» Aadne er deltagerne i neste runde av 71 grader nord. Tom Stiansen er programleder. Foto: Matti Bernitz, TVNorge Vis mer

Blant dem er toppbloggeren Emilie «Voe» Nereng (19). Hun forteller at det ikke er noe i livet hennes som kan måle seg med opplevelsen hun har fått i programmet.

- Jeg hadde knapt gått en skogtur, og aldri syklet som trening. Så det var fysisk veldig slitsomt. Men alt det herlige rundt - menneskene og humoren - veier opp for det tunge. Så jeg har nesten glemt de tyngste turene allerede, sier hun til Seoghør.no.

Bloggeren har lenge holdt seg aktiv med dansing, så leggmuskler og balanse hadde hun før turen. Sommeren før innspillingen trente hun seg opp, blant annet med tur over Besseggen, noe hun mener er en «fisletur» sammenlignet med «71 grader nord».

- Det mest krevende for min del var vel syklingen. Jeg hatet det! Og også det at kameraene er rundt deg, når du svetter og ser jævlig ut. Det er noe jeg gruer meg til å se, når jeg selv er på det verste.


Opplevelsen ute i landets natur var svært forskjellig fra Nerengs vanlige liv.

- Det er ikke noe speil, og vi sover ute hver eneste dag. Jeg hadde ikke med meg noe som helst sminke på turen, og gikk ekstremt lenge uten å dusje. Så det blir spennende å se hvordan jeg tar meg ut på TV-skjermen, sier hun til Seoghør.no.

Akkurat der og da brydde hun seg imidlertid ikke om det. Men når det hele skal sendes på TV, tror hun folk vil få se en annen side av henne enn det man kanskje fra før er vant til.

- Men akkurat det var det siste jeg tenkte på i løpet av turen. Jeg dreit i det. Det kommer trolig noen veldig deilige bilder av meg i bare sports-BH og sykkelshorts, mens jeg sykler i oppoverbakke, hater det som skjer maksimalt og er dritsvett. Det blir nok artig å se på, og veldig annerledes enn slik folk har sett meg før.


LES OGSÅ: Her er hennes nye kjæreste