«Skal vi danse»-Philip:

- Jeg gruer meg ordentlig

Oppkjøringen til årets «Skal vi danse» har vært noe annerledes for proffdanseren.

REALITYDELTAKER: Phillip Raabe (t.h) her fotografert sammen med sin dansepartner Victor Sotberg. Foto: Javad Parsa / NTB
REALITYDELTAKER: Phillip Raabe (t.h) her fotografert sammen med sin dansepartner Victor Sotberg. Foto: Javad Parsa / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Skal vi danse» ble i år lansert som en «All stars»- sesong, hvor tidligere deltakere og proffdansere skal knive om den gjeve seieren i ukene fremover.

Ettersom deltakerne ikke er ukjente med å danse har trolig flere seere høye forventninger til både kjendisene og partnerne de skal danse med. Dermed kan det tenkes at oppkjøringen til programmet har vært noe hardere enn tidligere sesonger av TV 2-programmet.

For proffdanser Philip Raabe (22) har oppkjøringen vært noe annerledes. Han tok nemlig en ørliten pause fra dansing tidligere i vår for å delta i realityprogrammet «Robinsonekspedisjonen».

Hadde ikke sett en eneste episode

Da Reality Awards nylig møtte Raabe på pressetreffet for den kommende sesongen av «Robinsonekspedisjonen», la han ikke skjul på at han ikke visste hva han bega seg ut på.

Raabe hadde nemlig ikke sett en eneste episode av programmet han skal være en del av.

- Sett i ettertid tenker jeg at det var patetisk av meg. Dersom man sitter hjemme og vurderer å melde seg på vil jeg absolutt anbefale å se en episode eller to før man drar avgårde. Det angrer jeg på at jeg ikke gjorde, innrømmet Raabe til Se og Hørs Reality Awards.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.