- Jeg gruer meg litt til bikinisesongen

Reality-aktuelle Charlotte Thorstvedt forteller til Seoghør.no at hun bruker svært liten tid på typiske «sommerkroppen-dietter».

SEOGHØR.NO: I disse dager spilles den nye TV3-realityserien «Kongen på Haugen» inn, og blant kjendisdeltakerne er TV-personlighet og DJ Charlotte Thostvedt (29).

Innspillingen foregår i idylliske omgivelser i Maridalen i Oslo, og da Seoghør.no tok en prat med den blide Stavangerjenta i midten av juni, fortalte hun blant annet at hun bruker svært liten tid på typiske «sommerkroppen-dietter»:

- Jeg er alltid så sykt sent ute med sånne ting, så jeg pleier å ta et skippertak én uke før jeg skal på ferie. Det pleier ikke å hjelpe så mye, men sånn er jeg bare. Nå gruer jeg meg litt til bikinisesongen, faktisk. Men jeg elsker å bade, jeg er en badenymfe, så jeg gleder meg til sommeren generelt.

Saken fortsetter under bildet.

MED PÅ REALITY-SHOW: Til høsten blir Charlotte Thorstvedt å se i TV3s nye reality-program «Kongen på Haugen». Foto: Espen Solli
MED PÅ REALITY-SHOW: Til høsten blir Charlotte Thorstvedt å se i TV3s nye reality-program «Kongen på Haugen». Foto: Espen Solli Vis mer

Hun forteller videre til Seoghør.no at hun holder seg i form med yoga og sunt kosthold:

- Jeg er veldig glad i å trene yoga, det er min greie. Jeg passer på å spise sunt og gjerne økologisk, og drikker sunn juice - men av og til skeier jeg ut og.

Angrer på lettkleddbilder

Charlotte, som er datter av den tidligere proff-keeperen Erik Thorstvedt (52), har tidligere stilt opp lettkledd på forsiden på magasiner, men i et intervju med Dagbladet i 2013 fortalte hun at hun ikke hadde gjort det samme i dag:

- Jeg følte meg ukomfortabel i situasjonen, men heldigvis gjorde jeg ikke noe som er så drøyt at det vil følge meg resten av livet. Når det ble for langt utenfor komfortsonen min, satte jeg ned foten, forteller hun i et intervju med Dagbladet.

MODELL: I tillegg til skribentjobber og DJ-oppdrag, jobber Charlotte Thorstvedt som modell. Her fra Fam Irvoll-visningen under Oslo Trend 2014. Hun forteller til Seoghør.no at hun holder seg i form med sunt kosthold og yoga. Foto: Tor Lindseth
MODELL: I tillegg til skribentjobber og DJ-oppdrag, jobber Charlotte Thorstvedt som modell. Her fra Fam Irvoll-visningen under Oslo Trend 2014. Hun forteller til Seoghør.no at hun holder seg i form med sunt kosthold og yoga. Foto: Tor Lindseth Vis mer

I det samme intervjuet fortalte hun at hun som tenåring ikke visste hva hun gikk til da hun startet som modell, og at hun romantiserte yrket.

– Med den kunnskapen jeg sitter på i dag ville jeg nok ikke stilt opp på disse bildene, hevdet hun den gangen.

«Kongen på Haugen» har premiere til høsten, og i tillegg til Charlotte Thorstvedt er blogger Linni Meister (29), stylist Jan Thomas (48) og komiker Abubakar «Abu» Hussain (28) blant deltakerne.

LES OGSÅ: - Jeg hater å fortelle folk hva de ikke må kle seg i