Anna Rasmussen:

- Jeg griner meg gjennom «Skal vi danse»-sendingene

Anna Rasmussen mener det er sårt å se en forbigått sjanse på skjermen.

STERKT: Anna Rasmussen trakk seg fra «Skal vi danse» fordi hun ikke mente det var forsvarlig å flytte hele familien til Oslo. Hun angrer ikke, men synes likevel det er bittert å se programmet. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
STERKT: Anna Rasmussen trakk seg fra «Skal vi danse» fordi hun ikke mente det var forsvarlig å flytte hele familien til Oslo. Hun angrer ikke, men synes likevel det er bittert å se programmet. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Hun er trebarnsmor og toppblogger. Anna Rasmussen (21), kanskje bedre kjent som «Mamma til Michelle» har i flere år drevet landets mest leste blogg, med over dobbelt så mange lesere som konkurrentene sine under henne på lista.

Hun har flere jern i ilden for tiden, og blir blant annet bokaktuell denne høsten med biografien «Naken». Hun skulle også etter planen være med i den pågående sesongen av «Skal vi danse» på TV 2, og flyttet til Oslo for å være med i konkurransen. Slik ble det imidlertid ikke.

Rasmussen trakk seg fra programmet og flyttet tilbake til Sørlandet, etter å ha trent med dansepartner Glenn Jørgen Sandaker i flere uker. Blogger Marna Haugen ble annonsert som erstatter.

Nå letter hun på sløret om hvorfor hun valgte å takke nei, og hvordan tiden etterpå har vært.

Trivdes ikke

- Vi har tre unger, og det er viktig for oss å følge dem opp på en rolig og stabil måte, selv om det stormer rundt oss. Det må gjerne skje mye rundt oss, men på hjemmebane skal alt virke normalt, forteller hun.

Det er i forbindelse med den sjuende sesongen av «Bloggerne» at 21-åringen bryter danse-stillheten. I et hjørne på restauranten Teatro sitter hun og samboeren Jan Lossius, uten å snakke spesielt mye med de andre bloggerne som er til stede på lanseringen.

Til Se og Hør sier Rasmussen at den siste tiden har vært hektisk, og at de har hatt behov for å trekke seg litt tilbake. Spesielt etter «Skal vi danse»-overskriftene.

- En av grunnene til at jeg valgte å trekke meg var at vi ikke trivdes i Oslo. Den første leiligheten vi fikk oss var helt forferdelig, og den andre var fin, men fortsatt ganske liten. Men når du er vant til å bo på flere hundre kvadrat og plutselig må ned til 60 ...

Rasmussen titter bort på samboeren, og fortsetter:

- Livet her var et annet. Vi måtte planlegge ting mer og passe på at ingen ble påkjørt av trikken. Vi kunne pressa oss gjennom det, men ungene fortjente mer, forklarer hun.

Marna Haugen tok plassen til Rasmussen i dansekonkurransen. De siste lørdagene har hun fått høye poengscorer fra dommerne, og virker å være en favoritt i TV 2-realityen.

Saken fortsetter nedenfor.

GOD STEMNING: Skal vi danse-deltager Grunde Myhrer skryter av konkurrent Trude Drevlands hofter på dansegulvet. Video: Julie Solberg. Vis mer

21-åringen understreker at hun ikke ønsker å kommentere på de andre deltakerne i programmet, men sier hun synes det er sårt å følge konkurransen.

- Jeg satt på lørdag og grein meg gjennom sendingen, igjen. Det var en kjempestor drøm og mulighet for meg å få være med. Jeg hadde allerede trent masse, blitt glad i Glenn Jørgen og visste de fire neste dansene jeg skulle ha, sier hun.

- Hva synes du om Marnas prestasjoner?

- Jeg er veldig glad for at Glenn Jørgen får fortsette videre. Jeg heier på han, avslutter toppbloggeren.

Hektisk privatliv

Selv om det ikke ble noe rumba på parketten for 21-åringen, er hun vant til å la seg følge av kameraer. Hun har vært med på «Bloggerne» i flere sesonger, og stiller ofte opp på rød løper-arrangementer.

Mammabloggeren lever av å eksponere livet sitt på nettet, og er innforstått med at det betyr at en skal dele både det gode og det dårlige. Som da hun var i ekstase da samboeren Jan Lossius gikk ned på kne og fridde i februar, og skrev om det på bloggen.

Saken fortsetter under videoen:

Anna Rasmussen intervjues i forbindelse med lansering av ny sesong av TV2-programmet "Bloggerne". Her forteller hun om intimkirurgi etter at henne ble voldtatt. Vis mer

Bryllupet skulle i utgangspunktet finne sted 5. mai neste år, men så tok hverdagens mas og kjas overhånd. Forrige måned avslørte hun at bryllupet nå er avlyst på ubestemt tid.

- Vi snakka om frieri kjempelenge, også tidlig i graviditeten med Lucas. Jeg ville heller ikke at han skulle fri da jeg var gravid, og det har jeg jo vært store deler av forholdet. Det skjedde jo bare noen måneder etter fødselen, og da skjedde det på et veldig bra tidspunkt, forteller hun.

Da Se og Hør møtte paret under lanseringen av årets sesong av serien «Bloggerne», kom hun uten forlovelsesringen på fingeren.

- Jeg går ikke med ringen akkurat nå, fordi bryllupet er avlyst. Forlovelsen er ikke avlyst på en måte, men det går litt av og på for hver dag som går, sier hun.

Hun forklarer at en ring på fingeren bare minner dem på alt stresset i forhold til bryllupsplanleggingen, som de nylig valgte å legge til side. Det vil altså ikke si at forholdet mellom dem er over.

- Vi har rett og slett ikke tid til å få den gleden av å planlegge et bryllup, og det ble plutselig en ting vi bare ville bli ferdige med, og det har blitt mest stress. Vi fant ut at om vi skal ha det bra i et forhold sammen, må vi ha tid til andre ting enn bare planlegging, forklarer hun.

LES OGSÅ: - Imponert over hoftene til Trude

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer