Anna Rasmussen:

- Jeg griner meg gjennom «Skal vi danse»-sendingene

Anna Rasmussen mener det er sårt å se en forbigått sjanse på skjermen.

STERKT: Anna Rasmussen trakk seg fra «Skal vi danse» fordi hun ikke mente det var forsvarlig å flytte hele familien til Oslo. Hun angrer ikke, men synes likevel det er bittert å se programmet. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
STERKT: Anna Rasmussen trakk seg fra «Skal vi danse» fordi hun ikke mente det var forsvarlig å flytte hele familien til Oslo. Hun angrer ikke, men synes likevel det er bittert å se programmet. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Hun er trebarnsmor og toppblogger. Anna Rasmussen (21), kanskje bedre kjent som «Mamma til Michelle» har i flere år drevet landets mest leste blogg, med over dobbelt så mange lesere som konkurrentene sine under henne på lista.

Hun har flere jern i ilden for tiden, og blir blant annet bokaktuell denne høsten med biografien «Naken». Hun skulle også etter planen være med i den pågående sesongen av «Skal vi danse» på TV 2, og flyttet til Oslo for å være med i konkurransen. Slik ble det imidlertid ikke.

Rasmussen trakk seg fra programmet og flyttet tilbake til Sørlandet, etter å ha trent med dansepartner Glenn Jørgen Sandaker i flere uker. Blogger Marna Haugen ble annonsert som erstatter.

Nå letter hun på sløret om hvorfor hun valgte å takke nei, og hvordan tiden etterpå har vært.

Trivdes ikke

- Vi har tre unger, og det er viktig for oss å følge dem opp på en rolig og stabil måte, selv om det stormer rundt oss. Det må gjerne skje mye rundt oss, men på hjemmebane skal alt virke normalt, forteller hun.

Det er i forbindelse med den sjuende sesongen av «Bloggerne» at 21-åringen bryter danse-stillheten. I et hjørne på restauranten Teatro sitter hun og samboeren Jan Lossius, uten å snakke spesielt mye med de andre bloggerne som er til stede på lanseringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer