FØLGER I PAPPAS FOTSPOR: Jaden Smith har allerede gjort det stort som skuespiller. Foto: Stella Pictures
FØLGER I PAPPAS FOTSPOR: Jaden Smith har allerede gjort det stort som skuespiller. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg gråter hver gang

Skuespilleren hevder sønnen er det beste av han selv og kona...

SEHER.NO: Will Smith innrømmer at han gråter hver gang han ser sønnen Jaden Smith (12) på skjermen.

41-åringen - som produserte sønnens siste film "Karate Kid" sammen med kona Jada Smith - fryder seg over hvor hardt sønnen jobber, og innrømmer at han og filmens andre stjerne Jackie Chan konstant presset han hardere.

- Jeg holder ikke tilbake følelsene mine, jeg gråter hver eneste gang jeg ser han. Han er så disiplinert og jobber så hardt, så det er vanskelig å ikke presse han mer. Det finnes ingen grenser for hva han kan gjøre, sier Will til BANG showbiz.

"Men in Black"- stjernen - som også har en ni år gammel datter med kona Jada- tullet også med at Jaden hadde fått det beste fra begge foreldrene.

- Han er virkelig unik. Det beste av Jada og meg. Det er bare helt utrolig. Det er så utrolig at man kan reise til Mexico, drikke litt tequila, og ni måneder senere kommer han, spøkte stjernen.

Men selv om Jaden jobbet hardt, ble 12-åringen til slutt klar for å dra hjem. Og da hjalp det ikke at innspillingen av filmen tok litt lenger tid enn forventet.

Og da var det Jada sin tur til å ta seg av sønnen...

- Vi nærmet oss slutten, og så ble det plutselig en måned til. Prøv å fortelle en liten gutt at vi må bli en måned til, når han var klar for å komme seg hjem. Det overlater man til mor, sier Will.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Giftet seg i eget hjem