Kim Kardashian:

- Jeg gråter hver dag på grunn av rumpa mi

Realitystjernen hevder at hun misliker bakenden sin.

VISER SEG GJERNE FREM: Trebarnsmoren Kim Kardashian viser stadig frem sin berømte bakdel. Foto: NTB scanpix
VISER SEG GJERNE FREM: Trebarnsmoren Kim Kardashian viser stadig frem sin berømte bakdel. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Realitystjernen Kim Kardashian (37) har en av verdens best berømte bakdeler, og har i flere år vært nødt til å svare på spekulasjoner rundt plastiske operasjoner.

I 2011 viste hun til og med frem et røntgenbilde av rumpa si som «bevis» på at det er ekte vare.

Til tross for all oppmerksomheten, er 37-åringen selv ikke særlig fornøyd med nettopp denne kroppsdelen.

Det hevder hun i den nyeste episoden av familiens realityserie «Keeping Up With the Kardashians», ifølge People.

I episoden kommenterer storesøster Kourtney Kardashian (39) størrelsen på Kims rumpe, noe mamma Kris Jenner (62) ikke synes er særlig hyggelig.

- Hun liker å ha en stor rumpe. Jeg sa ikke noe for å fornærme henne, forklarer Kourtney til moren sin, før Kim svarer tilbake:

- Nei, jeg liker den ikke. Jeg gråter over den hver eneste dag.

Saken fortsetter nedenfor.

Innrømmet rumpejuks

Selv om realitystjernen hevder at hun har komplekser for bakdelen sin, har hun tidligere sagt det totalt motsatte.

- Jeg er halvt armensk, og rumpa mi stammer fra min fars familie. Jeg er stolt av den, og den er min, jeg er ikke operert. Jeg er veldig fornøyd med meg selv, sa hun til Cosmopolitan i 2011.

Trebarnsmoren deler for øvrig ofte lettkledde bilder i sosiale medier, og i 2014 skapte hun overskrifter verden over da hun prydet forsiden av bladet Paper Magazine - med rumpa bar.

Saken fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

#BreakTheInternet

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

To år senere begynte ryktene nok en gang å svirre, med spekulasjoner om at hun har operert rumpa si. Den gang var hun også raskt ute med å avvise påstandene.

Kort tid etterpå innrømmet hun imidlertid at hun har tatt injeksjoner, altså innsprøytning av væske, i rumpa. Via sin egen nettside, Kimkardashianwest.com, hevdet hun at injeksjonene har vært behandling for hudsykdommen psoriasis.

- Når utbruddene er ille, får jeg kortison sprøytet inn i rumpa, sa 37-åringen, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter nedenfor.

IKKE FORNØYD: Kim Kardashian har en av verdens mest berømte bakdeler. Likevel hevder hun å være misfornøyd. Foto: NTB scanpix
IKKE FORNØYD: Kim Kardashian har en av verdens mest berømte bakdeler. Likevel hevder hun å være misfornøyd. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Ikke vanlig

Kardashian forklarte at kortison, et medisinsk steroid som ifølge Norsk Helseinformatikk primært brukes til å dempe kroppens immunreaksjoner, gir henne søkk i huden.

- Jeg tror det er årsaken til at ryktene om forstørring i utgangspunktet begynte å svirre, sa realitystjernen.

Overlege ved Rikshospitalets hudavdeling og svenske Akademikliniken, Michael Zangani, var kritisk til Kardashians uttalelser.

- Jeg må le litt av dette. Det er ganske uvanlig å gi kortisonsprøyer for psoriasis, sa Zangani til Dagbladet, og la til:

- Det er imidlertid ikke uvanlig å få mindre søkk i huden etter slike sprøyer. Å få større rumpe, derimot - det er nok ikke akkurat vanlig.

Saken fortsetter nedenfor.

- En lekse for alle

Kim nektet imidlertid fremdeles for å ha gjort noe for å endre størrelsen på bakenden sin.

Dr. Rollins - som jobber på klinikken Elite Body Sculpture - har flere ganger blitt omtalt som Kims favorittkirurg. Han har tidligere røpet at hun har fått utført en såkalt «brazilian bum lift».

- Fett ble flyttet fra midjen hennes til rumpa. Men problemfett er problemfett uansett hvor på kroppen det er, har han sagt, ifølge Daily Mirror.

I fjor sommer fikk nemlig trebarnsmoren mye oppmerksomhet da hun viste frem rumpa for paparazziene - og det helt uretusjert.

Bildene fikk flere fans til å uttrykke bekymring om Kim hadde gått for langt med kirurgiske inngrep på sin berømte bakdel.

- La dette være en lekse for alle som vil gjøre en kroppsdel større. Om en person har cellulitter før inngrepet, så kommer det til å være der etterpå også. Mennesker må tenke på det, eller så kommer de til å se like ille ut som Kim, sa legen, ifølge Daily Mirror.

LES OGSÅ: - Hun legger mye energi ned i arbeidet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer