- Jeg gråter for ingenting

Ailo Gaup avslører at han tar til tårene av alt fra TV-program til Instagram-bilder.

LETTRØRT: Ailo Gaup, forteller til Dagbladet at han lett tar til tårene. Her er han sammen med sin samboer, TV-profilen Anne Rimmen. Foto: Andreas Fadum
LETTRØRT: Ailo Gaup, forteller til Dagbladet at han lett tar til tårene. Her er han sammen med sin samboer, TV-profilen Anne Rimmen. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ailo Gaup (36) er samboer med NRK-profil Anne Rimmen (33), og skal lede TV3s nye realitysatsing «Råskap».

Men privat er det lite råskap hos 36-åringen. Til Dagbladet Pluss forteller han nemlig at han er svært følsom.

- Jeg er veldig lettrørt. Jeg gråter for ingenting. Jeg gråter når jeg ser på tv, når jeg ser en film, ja til og med av Instagram. Og det blir bare verre og verre, sier Gaup om sin mer sentimentale side.

Han vant VM i motorcross i 2007 med åpnet beinbrudd og en skulder ute av ledd. Slike ting mener han imidlertid at man ikke trenger å gråte av.

PROGRAMLEDER: Ailo Gaup blir programleder for ny og tøff realitykonkurranse på TV3.
PROGRAMLEDER: Ailo Gaup blir programleder for ny og tøff realitykonkurranse på TV3. Vis mer

- Nei, voksne trener ikke å gråte av smerter, sier han.

For det er stor sjanse for at det blir nettopp smerter i det nye programmet «Råskap», som etter all sannsynlighet blir å se på skjermen fra høsten av.

Her skal unge atleter på høyden av karrieren, konkurrere mot hverandre i tøffe og ulike øvelser.

En egen traumelege er med i teamet, og Ailo understreker at det blir tøffe tak.

Oslo 11.02.2012 Melodi Grand Prix - Eurovisjon Song Contest - Norsk finale i Oslo Spektum - Ailo Gaup og Anne Rimmen *** Local Caption *** 13.08.2012: - EKTE KJÆRLIGHET: Anne er samboer med motocrosslegenden Ailo Gaup. Paret har vært sammen siden 2008.
# Foto: Andreas Fadum
Oslo 11.02.2012 Melodi Grand Prix - Eurovisjon Song Contest - Norsk finale i Oslo Spektum - Ailo Gaup og Anne Rimmen *** Local Caption *** 13.08.2012: - EKTE KJÆRLIGHET: Anne er samboer med motocrosslegenden Ailo Gaup. Paret har vært sammen siden 2008. # Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Her risikerer man armer og bein. I programmet har vi med en egen traumelege som vanligvis jobber i fjellet i Hemsedal. Vi får jo håpe hun får nok å fylle dagene med, sier Gaup.

LES OGSÅ: - Jeg tror vi er ganske trygge på hverandre.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer