- Jeg gråter for alle som er rammet

Tone Damli Aaberge klarer ikke holde tårene tilbake etter fredagens tragiske hendelser.

SØRGER: I likhet med resten av Norge, sørger Tone Damli Aaberge over fredagens hendelser på Utøya og i Oslo. Foto: SCANPIX
SØRGER: I likhet med resten av Norge, sørger Tone Damli Aaberge over fredagens hendelser på Utøya og i Oslo. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hele Norge er i sorg etter fredagens grusomme hendelser i Regjeringskvartalet i Oslo og på AUF-leiren på Utøya - et terrorangrep som hittil har kostet 93 mennesker livet.

bloggen sin skriver popstjernen Tone Damli Aaberge (23) at hun gråter for de som er rammet av den forferdelige tragedien. Selv var ikke «Butterfly»-artisten i Norge da hendelsen inntraff.

«Eg har ikkje vore heime i Norge under det som har skjedd i Oslo og på Utøya, men eg grine for alle som e ramma, eg grine for at det finnes mennesker som kan gjer slike ting mot medmennesker. Har berre lyst å komme heim og holde rundt alle eg e glad i. Eg skal ikkje skrive eit for langt innlegg om dette, for eg trur vi alle tenke det samme, og det finns ikkje ord som kan beskrive hendelsen. Tenke på alle dei pårørande» skriver Tone på bloggen.

Etter terrorangrepene ble artisten Maria Mena oppfordret av fansen til å legge ut sin versjon av Ole Paus-låten «Mitt lille land» på nettet. Søndag gjorde Tone det samme på sin blogg, med en versjon av låten kalt «Mitt vetle land». Se videoen til låten nederst i saken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Fotball i dag er meningsløst  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer