George Clooney:

- Jeg gråter fire ganger om dagen

George Clooney åpner opp om småbarnstilværelsen.

TØFF HVERDAG: George Clooney legger ikke skjul på at hverdagen ikke er den samme etter at han ble far til tvillinger. Foto: NTB Scanpix
TØFF HVERDAG: George Clooney legger ikke skjul på at hverdagen ikke er den samme etter at han ble far til tvillinger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): I februar kom den gledelige nyheten om at Hollywood-stjernen George Clooney (56) og hans kone, menneskerettsadvokat Amal Clooney (39), ventet barn.

I juni kunne den lykkelige duoen ønske sine aller første barn velkommen til verden da Amal fødte tvillinger - en gutt og en jente.

Siden nyheten kom har paret holdt en lav profil.

Men under årets Toronto Filmfestival i Canada, som gikk av stabelen denne måneden, dukket George opp alene for første gang siden tvillingene kom til verden.

Til Daily Mail kunne den nybakte pappaen avsløre at dette var første gang han var ute uten barna, og skryter hemningsløst av sine to små.

- De gråter nesten aldri. Jeg gråter mer enn dem. Jeg gråter fire ganger om dagen jeg, fortalte han til nettsiden.

PÅ JOBB: Geroge Clooney under Toronto film Festival hvor han promoterer for sin nye film «Suburbicon». Foto: NTB Scanpix
PÅ JOBB: Geroge Clooney under Toronto film Festival hvor han promoterer for sin nye film «Suburbicon». Foto: NTB Scanpix Vis mer

George forteller nemlig at han for tiden får veldig lite søvn.

- Jeg ble tatt på senga over hvor mye mer det er å gjøre med tvillinger. Det er dobbelt arbeid, og har bare så vidt begynt, for disse to tomskallene vet ikke engang at jeg eksisterer ennå, spøkte han.

- De elsker Amal

Det er imidlertid ikke kun tvillingene som får skryt av den stolte pappaen på den rød løperen.

Til Daily Mail forteller nemlig George hvor takknemlig og stolt han er av sin kone.

- Jeg beundrer virkelig min kone. Hun ammer hele tiden og får omtrent to timer søvn mellom slagene. Og kjærligheten de har for henne er vakkert å se, forteller han.

Selv mener George at han ikke har så mye å bidra med enda, men forteller at han gir dem noen flasker med melk innimellom.

Ligner på Amal

Allerede kan Hollywood-stjernen se trekk hos barna sine, og spesielt hos datteren sin.

- De er veldig morsomme barn. Guttungen bare spiser og spiser. Jeg har aldri sett noen spise så mye før. Mens jentungen ligner veldig på moren sin, sier han.

Ville ikke ha barn

Selv om 56-åringen tilsynelatende er svært lykkelig i familiesituasjonen han er i nå, har ikke George alltid vært like positiv til å få barn.

- Jeg tror det er ansvarsfullt og ha barn. Det er ikke lett å være foreldre. Jeg har ikke genet folk har til å gjenskape. Men alt i mitt liv har forandret seg over tid, fortalte han til People i 2006.

Også i 2015 snakket han ut om temaet hvor han fortalte at barn ikke var en prioritet de hadde.

- Jeg har tenkt på det tror jeg, men jeg har egentlig ikke tenkt så mye på det. Det har ikke vært høyt på lista mi, fortalte han i CBS «This Morning», ifølge Huffington Post.

Var visstnok sterilisert

Tidligere i år, kort tid etter det ble kjent at Amal var gravid, avslørte Radaronline at det ikke var lett for paret å bli gravide.

I 1997 skal Clooney ha innrømmet overfor nettstedet at han hadde gjennomført en operasjon som gjorde ham steril.

For å da kunne få barn sammen med kona Amal måtte han gjennom noe som kalles «refertilisering». En operasjon som skal kunne gjøre deg fruktbar igjen.

Det skal trolig ha vært en klinikk i New York som skal ha gjennomført operasjonen som skal ha gjort det mulig for George å produsere barn.

LES OGSÅ: 90-tallsstjerne fryktet han hadde hiv