- Jeg gråter av alt

Hilde Louise Asbjørnsen avslører at hun sjelden klarer å holde seg i ro foran TV-apparatet.

SEOGHØR.NO: Den norske artisten Hilde Louise Asbjørnsen (35) er for tiden aktuell i forestillingen «Chicago» på Oslo Nye Teater, hvor hun skal vise frem sine sexy burleske-kunstner.

Til Seoghør.no avslører 35-åringen at hun privat er et ganske følsomt menneske.

- Jeg gråter ganske ofte. Jeg er en veldig følsom person som tar lett til tårene og har alltid vært lettrørt. Av filmer og serier, gråter jeg ofte. De enkleste grep fungerer på meg, ler Asbjørnsen.

Se video øverst i artikkelen!

FØLSOM: Hilde Louise Asbjørnsen setter gjerne på en serie for å få frem tårene. Foto: Se og Hør
FØLSOM: Hilde Louise Asbjørnsen setter gjerne på en serie for å få frem tårene. Foto: Se og Hør Vis mer

Hun legger til at hun synes det kan være bra å felle en tåre av og til.

- Noen ganger trenger man bare å gråte ut litt, og da kan jeg anbefale en serie hvis noen trenger en skikkelig gråt: «Nytt liv i East End», den setter tårene i gang, råder sangeren.

- Viser lett hud

Til høsten blir Asbjørnsen å se i den selvskrevne bruleske kabareten «The Lulu Show» på Centralteateret, og her skal hun lettkledd danse forførende foran publikum.

Men det tar den talentfulle revyartisten på strak arm.

- Etter å ha gjort «Chicago» er det ingen problem for meg å vise hud. Det er hverdagen vår. Vi løper rundt i undertøyet hele tiden, så jeg er ikke nervøs for det, forteller hun til Se og Hør.

- Jeg er mer nervøs for å klare å skrive noe som folk vil like og le av. Men jeg skal jo danse litt ja, og jeg er veldig inspirert av Chicago som jeg spiller i nå. Der har vi det veldig gøy med dans, sier hun.

LES OGSÅ: Hilde Louise Asbjørnsen fikk cyste på stemmebåndet