BLE TRUET: "Mean Girls"-stjernen ble truet med en pistol -som senere viste seg å være falsk - under en vennetur til Marokko. Foto: All Over Press
BLE TRUET: "Mean Girls"-stjernen ble truet med en pistol -som senere viste seg å være falsk - under en vennetur til Marokko. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg gråt

Lindsay Lohan ble offer for ufin spøk i Marokko...

SEHER.NO: Partyløven Lindsay Lohan (23) har ikke hatt hellet på sin side i det siste, og skuespillerinnen har blant annet slitt med å få jobber. I forrige uke ble det også kjent at hun har blitt droppet av plateselskapet sitt og at forholdet til av-og-på kjæresten Samantha Ronson (32) har tatt slutt.

Lindsay er ifølge The Mirror for tiden i Marokko på ferie med venner, og også der skal stjernen ha vært uheldig...

Søndag skrev nemlig blondinen på Twitter-profilen sin at hun hadde blitt truet med pistol i det nord-afrikanske landet.

"Jeg gikk foran Patrick sammen med en sikkerhetsvakt og en fyr fulgte etter meg. Plutselig kjørte han bort til oss med bilen sin og pekte en PISTOL mot meg!" forklarte "Mean Girls"-stjernen.


Heldigvis for 23-åringen, viste det hele seg å være en skremmende, ufin spøk.

"Jeg var i telefonen med moren min og ropte og dukket før fyren begynte å le og trykket på avtrekkeren og avslørte at det var en lekepistol... Jeg gråt... Han skremte meg :(" skrev 23-åringen på Twitter-profilen sin søndag.

Lindsay er kjent for å dele mye med fansen via nettjenesten Twitter. Nylig tok 23-åringen et kraftig oppgjør med faren sin - som hevder hun er avhengig av reseptbelagte medisiner - via nettstedet.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss påseher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Faren jakter på Lindsays dealer