- Jeg gråt som et lite barn

Alexander Skarsgård tok til tårene da «True Blood»-eventyret var over.

MYK MANN: Alexander Skarsgård har gjort enorm suksess som vampyren Eric Northman i «True Blood», og han innrømmer at det var vemodig å avslutte innspillingen.
MYK MANN: Alexander Skarsgård har gjort enorm suksess som vampyren Eric Northman i «True Blood», og han innrømmer at det var vemodig å avslutte innspillingen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter sin rolle som vampyr i den populære TV-serien «True Blood» har den svenske skuespilleren Alexander Skarsgård (37) blitt et hett navn i Hollywood.

Dramaet har gått i syv sesonger, og i helgen ble den aller siste episoden vist. Det er allerede en stund siden Skarsgård spilte inn sine siste scener, men han synes det er vemodig å tenke på at «True Blood»-eventyret nå er over.

- Det var det tristeste øyeblikket i karrieren min. Jeg var klar til å gå videre på det kreative plan, så jeg var på en måte forberedt, men jeg gråt som et lite barn. Det var så trist.

- De siste ukene før mine aller siste scener skulle spilles inn var ekstremt følelsesladet. Jeg savner det allerede, forteller han til E!Online.com.

SPILLER EKTEPAR PÅ LERRETET: Alexander Skarsgård nekter for at han og Katie Holmes er mer enn bare kollegaer. Her fra en scene i filmen «The Giver». Foto: Stella Pictures
SPILLER EKTEPAR PÅ LERRETET: Alexander Skarsgård nekter for at han og Katie Holmes er mer enn bare kollegaer. Her fra en scene i filmen «The Giver». Foto: Stella Pictures Vis mer

Skarsgård er for tiden aktuell i science fiction-filmen «The Giver» hvor han spiller ektemannen til Hollywood-stjernen Katie Holmes (35).

Kjemien mellom duoen skal ha vært så god at at det gikk rykter om dem på settet, og en kilde hevder at paret skal ha vært på flere hemmelige stevnemøter.

- Flørten mellom dem var en av de dårligst skjulte hemmlighetene under innspillingen. Ingen var overrasket over at de tilbragte mye tid sammen. De liker virkelig hverandres selskap, avslørte en kilde til Grazia magazine i juli.

Selv ler kjekkasen bare av romansenryktene.

- Slike ting gir jeg ingen oppmerksomhet. Jeg leser ikke disse bladene eller nettstedene. Jeg vet ikke en gang fem prosent av hva som skrives om meg, sier han til E!Online.

LES OGSÅ: - Tenker ikke så mye på aldersforskjellen

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer