Märtha Louise og Durek Verrett:

- Jeg gråt som et barn

Prinsesse Märtha Louise overrasket med besøk.

MED KJØRLIGHETSERKLÆRING: Durek Verrett snakker varmt om kjærligheten han har for prinsesse Märtha Louise. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
MED KJØRLIGHETSERKLÆRING: Durek Verrett snakker varmt om kjærligheten han har for prinsesse Märtha Louise. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forrige måned verserte det rykter i både tysk og sveitsisk presse om at prinsesse Märtha Louise (48) og Durek Verrett (45) hadde gått fra hverandre.

Selv så Verrett tilsynelatende ut til å ta ryktene med stor ro. I en tekstmelding til VG skrev han følgende:

- Märtha Louise er min tvillingflamme. Vi bryr oss ikke om disse ryktene.

Nå avfeier han også ryktene med en stor kjærlighetserklæring til Märtha Louise på Instagram.

- De beste dagene i mitt liv

I et fersk Instagram-innlegg skriver Verrett blant annet at kjærlighet handler om mer enn ord. Det handler om handlinger, sier Verrett.

Nettopp det forklarer han at Märtha Louise nå har vist ham ved å besøke ham i USA kort tid før Norge stenger grensene for utenlandsreiser.

- Uten engang å fortelle meg det, dukket hun opp på døra før hun ble stengt inne. Hun fløy bokstavelig talt på tvers av jorda for å se meg før hennes lands grenser ble stengt. Bare for å se meg før hun ikke lenger kunne, selv om det var bare for to dager, skriver Verrett, og fortsetter:

- Det var de beste to dagene i livet, for både meg og familien min. Da hun overrasket meg, gråt jeg som et barn, fordi det er kjærlighet for meg. Å utføre handling!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer