- Jeg gråt og var helt borte

«X Factor»-favoritten var sterkt preget etter den traumatiske hendelsen... Se video!

IMPONERTE: Med låta «Jailhouse Rock» sjarmerte Mo dommere, publikum og TV-seere i senk under den første «X Factor»-finalen fredag kveld. Foto: Stella Pictures
IMPONERTE: Med låta «Jailhouse Rock» sjarmerte Mo dommere, publikum og TV-seere i senk under den første «X Factor»-finalen fredag kveld. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se video med «X Factor»-favoritten Mohamed Abdi Farah nederst i saken!

SEHER.NO: Mohamed Abdi Farah (18) imponerte både dommere, publikum og TV-seere i senk under den første delfinalen av «X Factor» fredag kveld. Nå seiler unggutten opp som en av de store favorittene i programmet.

Da «Mo» som han populært kalles, viste seg på audition for første gang, hadde han en manke som de fleste bare kan drømme om. Overraskelsen var derfor stor da han litt senere viste seg i programmet med parykk, etter at noe hadde gått voldsomt galt da han skulle ta anti-permanent.

Til Seher.no forteller 18-åringen at hele hendelsen var en traumatisk opplevelse for ham.

- Jeg begynte å skrike «Mamma, jeg har blitt skallet!». Jeg gikk foran speilet, så på meg selv og tenkte «Oh shit». Jeg begynte å gråte foran speilet og var helt borte. Jeg har hatt det i ti år, det håret betydde masse for meg. Det var liksom meg, forteller Mo.
 
De neste ukene ble derfor tøffe for sangtalentet, som framførte Elvis Presley-hiten «Jailhouse Rock» i fredagens «X Factor».
 
- Det var ganske hardt å takle de neste to ukene, ja. Jeg så jo ut som et egg. Men jeg har blitt vant til det nå, nå føler jeg meg kjempebra.

- Hva var det egentlig som skjedde, Mo?

- Jeg hadde nettopp farget håret mitt, og det er ikke bra å blande anti-permanent med ferskt, farget hår. Jeg blandet dem sammen, mens tiden i tillegg gikk over det den skulle. Jeg skulle egentlig vente i fem minutter, men ventet i over 20. Da jeg skulle dra en kam gjennom håret, datt halvparten av håret ned på gulvet. Det ble en flom av hår i badekaret. Jeg fikk helt panikk, sier Mohamed Abdi Farah, som begynner å bli vant til en kortvokst manke.

- Nå skal jeg beholde det korte håret mitt, jeg skal bare la det vokse litt, smiler han til Seher.no.

I forrige uke fortalte 18-åringen, som opprinnelig kommer fra Somalia, at han mistet sin far i krigen da han var liten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Pappaen min ble drept i krigen

Se videointervjuet med  «X Factor»-deltager Mohamed Abdi Farah her: [obj:media:9072]