SLAPP UNNA MED SKREKKEN: Zooey Deschanel pådro seg hjernerystelse da hun falt om å slo hodet i gulvet nylig. Foto: All Over Press
SLAPP UNNA MED SKREKKEN: Zooey Deschanel pådro seg hjernerystelse da hun falt om å slo hodet i gulvet nylig. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg gråt og skrek da jeg kom til meg selv

Filmstjernen Zooey Deschanel pådro seg hjernerystelse etter å ha falt ned fra sengen.

SEOGHØR.NO: «New Girl»-stjernen Zooey Deschanel (33), som i tillegg til å være skuespiller spiller i rockeduoen «Him & She», fikk seg en ordentlig smell da hun var på turne i sommer.

- Jeg fikk faktisk hjernerystelse en kveld, men det var min egen feil, forteller hun, ifølge Contactmusic.com.

Episoden skjedde da Deschanel skulle justere temperaturen inne på rommet sitt i bussen sent på natten. Da hun klatret opp på en kant for å skru på air conditionen kjørte plutselig bussen over en hump og 33-åringen gikk i bakken med et brak - med hodet først.

- Det var helt forferdelig. Jeg husker bare at jeg gikk ut av sengen og i neste øyeblikk våknet jeg opp på gulvet mens alle stod over meg og spurte hva som hadde skjedd.

- Det var kjempe flaut for jeg gråt og skrek da jeg kom til meg selv. Jeg ropte: Hjelp meg, hjelp meg! mens jeg sov, sier hun ifølge nettstedet.

Fra 2009 til 2012 var Deschanel gift med musikeren Ben Gibbard (37).LES OGSÅ: Fikk personlig bursdaghilsen fra Obama