- Jeg gråt og gråt i en time

Paradise-Camilla måtte få hjelp til å roe seg ned etter den bitre exiten.

TOK TIL TÅRENE: Camilla prøvde ikke å skjule sin skuffelse da hun torsdag ble tvunget til å forlate realityserien «Paradise Hotel». Foto: TV3
TOK TIL TÅRENE: Camilla prøvde ikke å skjule sin skuffelse da hun torsdag ble tvunget til å forlate realityserien «Paradise Hotel». Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Modellen Camilla Karlsen Bøvollen (20) la ikke skjul på sin skuffelse da hun torsdag ble tvunget til å forlate «Paradise Hotel» mot både sin og romkameraten Tommy Steinsliens vilje.

I et hemmelig brev ble Tommy  bedt om å vrake Camilla og velge mellom Alina Lapteva (23) og Alexandra Rødset (21).

En opprørt Camilla la ikke skjul på at hun følte seg urettferdig behandlet, og avskjeden med Tommy og de andre deltagerne ble en svært tårevåt affære.

- Jeg følte at jeg ikke hadde noen mulighet til å redde meg selv, jeg var maktesløs og ble presset inn i et hjørne. Det gjorde meg dritsur, sier Camilla til Seoghør.no.


Etter at hun kom ut fra realityhotellet gråt hun en time i strekk, før hun klarte å roe seg ned.

- TV-folkene så hvor knust jeg var og kom og snakket med meg, men jeg gråt og gråt i en time. Til slutt klarte jeg å få tilbake kontrollen, men jeg var fortsatt lei meg i lang tid.

Også Alexandra Rødset måtte forlate «Paradise Hotel» på grunn av Tommys valg, etter kun en dag på hotellet.

Camilla - som tidligere har vært med i TV 2-serien «Svenskehandel» - tror hun ble et offer for at det var for mange sterke par på hotellet.

- Jeg tror de bestemte seg for å skape drama med det brevet, fordi de så at de fleste parene gikk så godt sammen.

- Når jeg vet at Tommy ville valgt meg hvis han hadde hatt muligheten, ble det ekstra vondt å forlate de andre på den måten. Jeg var overhode ikke klar for å reise hjem, sier hun til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nektet å kle seg naken på «Paradise Hotel»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer