«Sophie Elises verden»:

- Jeg gråt mest etter besøkene

Uten å dokumentere det på sosiale medier, dro Sophie Elise på hjemmebesøk hos fansen.

MEDIADRONNING: Sophie Elise Isachsen er en av landets mest kjente bloggere og influensere. Hun figurerer ofte i avisene, og skal nå igjen til med nok en runde på tv-skjermen. Kameraene får følge det aller meste, men sånn har det ikke alltid vært. Foto: Ruben Pedersen
MEDIADRONNING: Sophie Elise Isachsen er en av landets mest kjente bloggere og influensere. Hun figurerer ofte i avisene, og skal nå igjen til med nok en runde på tv-skjermen. Kameraene får følge det aller meste, men sånn har det ikke alltid vært. Foto: Ruben Pedersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- I fjor handlet det mye om at jeg hadde det tungt. Denne gangen blir det mer glam og mer drama, ytrer hun med den særegne og nå også svært kjente Harstad-dialekten.

Mye kan sies om Sophie Elise Isachsen (24), men ingen skal betvile at livet hun lever tidvis kan være både heftig og utfordrende.

I fjor valgte hun, i samarbeid med TV 2, å gi fansen et unikt innblikk i akkurat dette. Gjennom serien «Sophie Elises verden» ble hun forfulgt av kameraer i både store oppturer og tunge nedturer. Nå står sesong to for dør, og 24-åringen lover at seerne får nok å bryne seg på.

KOMMENTARENE STRØMMET INN: Sophie Elise delte bilde av at hun hadde fjernet silikonen. Responsen var overraskende. Reporter: Thea Hope / Video og edit: Kine Falch Vis mer

- Jeg tror ikke jeg har noen flere skjeletter i skapet som kommer til å overraske noen, men jeg vokser jo hele tiden. Dette er en ny fase av livet mitt, og jeg tror det kan bli gøy å se hvordan jeg og gjengen min fungerer sosialt, sier hun til Se og Hør.

Eksklusivt

Det går mye bedre med bloggeren nå enn det gjorde for et år siden. Hun beskriver seg som lykkeligere og mer rolig nå som hun er ute av depresjonen.

Likevel loves det krangling, drama og intriger over en lav sko i den kommende sesongen, som har premiere torsdag 31. januar.

Influenser Joachim Kleven og kjendisfrisør Fetisha Williams er blant annet med i denne gjengen som årets sesong følger. At dramaet seerne vil få servert fra gjengen blir heftig, sår hun ingen tvil om.

GJENGEN: I andre sesong av realityserien om Sophie Elise Isachsen følges også en rekke av vennene hennes. Fra venstre: Charlotte Solli, Henrik Skansen, Joakim Kleven, Sophie Elise Isachsen og Fetisha Williams. Foto: TV 2
GJENGEN: I andre sesong av realityserien om Sophie Elise Isachsen følges også en rekke av vennene hennes. Fra venstre: Charlotte Solli, Henrik Skansen, Joakim Kleven, Sophie Elise Isachsen og Fetisha Williams. Foto: TV 2 Vis mer

- Som nære venner går man gjennom mye, og man utvikler seg i forskjellige retninger. Det er mange år siden jeg har kranglet med folk som jeg gjør i denne serien, for vi har vært så intenst oppå hverandre. De småkranglene man ser i starten er ingenting sammenlignet med det som kommer, ler hun.

Et annet konsept de har gått for i år, er at alt som skjer på skjermen skal være eksklusivt. Isachsen har derfor valgt å holde alt som har skjedd i innspillings-perioden under lokk.

- Jeg synes det var vanskelig i hele den 'trekke seg fra «Skal vi danse»-perioden'. Ikke nødvendigvis fordi det var vanskelig å filme det, men fordi vi måtte tilby serien noe som ikke ble skrevet om der og da. Vi valgte derfor å fokusere på vennegjengen min, som det av en eller annen grunn ble masse drama i, etter at jeg trakk meg, forklarer 24-åringen.

FEM KJAPPE: Høyaktuelle Sophie Elise forteller deg noen funfacts du kanskje ikke visste fra før. Video/reporter: Ruben Pedersen / Klipp: Frida Andersen Vis mer

Kjærestedrøm i nytt hus

Toppbloggerens kjæreste, Kasper Kristoffersen, har også en mer aktiv rolle i den kommende sesongen av realityserien.

- Det er jeg veldig glad for. I forrige runde var det mye fokus på hvordan jeg hadde det, mens vi nå får mer tid til kjæresteting. Han er oppegående og jordnær, og stiller alltid opp for meg. Det er derfor han er med. Vi skal ikke glorifisere noe. Hverdagen skal følges som den er, med studier for hans del og jobb for meg, sier hun.

PENT PAR: Sophie Elise og samboer Kasper Kristoffersen, her fotografert i forbindelse med en filmpremiere i 2017. Foto: Andreas Fadum
PENT PAR: Sophie Elise og samboer Kasper Kristoffersen, her fotografert i forbindelse med en filmpremiere i 2017. Foto: Andreas Fadum Vis mer

At paret kjøper, pusser opp og flytter inn i sin nye bolig i Oslo, blir også et moment i serien. I sommer bladde de nemlig opp flere millioner kroner for huset, som de også har brukt en del penger på å gjøre til sitt eget.

Titt og ofte deler bloggeren bilder av den lekre boligen, som blant annet inneholder det mange anser som en livslang drøm - en walk-in garderobe.

- Jeg trives veldig nå, og vi har fått et dritfint interiør. Det føles som hjemme. Vi la inn en del penger i potten da vi skulle pusse opp, men det ble jo selvfølgelig dobbelt så mye. Jeg tror vi brukte to millioner kroner kanskje, og det er jo ganske normalt. Det var ikke pent der da vi tok over, flirer hun.

Stadige overskrifter

Sjansen er stor for at du allerede har lest flere artikler om Sophie Elise Isachsen den siste måneden. Det har nesten ikke gått ei uke uten at hun har vært i pressen. Det er hun selvsagt vant med fra før, men akkurat denne vinteren har det vært mye.

Sist denne uken lot kjendispressen seg rive med - da hun avslørte hvem den mannlige personen i den selvbiografiske romanen «Elsk meg» er inspirert av. Det gjorde hun i egen podkast, som hun nylig startet med ovennevnte venninne Fetisha Williams.

- Jeg måtte fortelle at det var han. Han hadde hatt et standupshow der han hadde lest høyt fra boka og sagt at det var ham. Da tenkte jeg at jeg kunne avsløre det, uten at jeg på noen måte kastet ham under bussen. Det jeg sa var jo også relativt fint, sier hun, og fortsetter:

ÅPEN: Isachsen lover drama og intriger i den premiereklare sesongen av «Sophie Elises verden». Foto: Ruben Pedersen
ÅPEN: Isachsen lover drama og intriger i den premiereklare sesongen av «Sophie Elises verden». Foto: Ruben Pedersen Vis mer

- Jeg har ikke pratet med ham etter det, men jeg har heller ikke noe vondt å si, sier hun kontant om Henrik Thodesen - som hun altså lot seg inspirere av i boka.

Avsløringen sørget for artikler hos flere av landets ledende medier. Hun har ingen planer om at fremtidige podkast-episoder skal være noe mindre avslørende.

- Vi skal snakke åpent om ting som sex, festing og politikk, som mange ofte filtrerer bort fra sine podkaster. Jeg elsker jente-podkaster, misforstå meg rett, men jeg føler at det ofte blir for mye fokus på gutter og mensen. Jeg ser opp til «Tusvik og Tønne», og vil være like drøy og ærlig som dem - men kanskje for et yngre publikum, sier hun.

«ÅRETS BLOGGER»: Se den sterke takketalen til Sophie Elise under Se og Hørs Kjendisgalla her. Video: Se og Hør Vis mer

- Gjorde det for meg

Man kommer heller ikke utenom at Isachsen har gjennomgått en markant fysisk forandring den siste perioden. Hun har nemlig fjernet silikonet fra brystene sine, som hun opererte inn for en del år tilbake.

Det ble mye oppstyr da 24-åringen skrev at hun skulle redusere brystene tilbake til normalstørrelsen.

- Det virker som om folk tror at jeg har gjort dette av politiske eller feministiske grunner, men det var bare fordi jeg hadde lyst selv. Grunnen til at jeg publiserte såpass mye om det var at jeg var usikker, og trengte å venne meg til tanken om det. På den måten vokste selvtilliten min, sier hun og fortsetter:

- Jeg trives veldig godt nå. Det er ikke det at jeg angrer på at jeg tok silikon i puppene - jeg skjønner veldig godt hvorfor jeg gjorde det der og da. Men det må være lov til å ombestemme seg, forklarer hun.

Hemmelig prosjekt

Det er enkelt å få inntrykk av at hverdagen til toppbloggere i hovedsak består av glam, sponsede produkter og egoisme. Fasade er imidlertid som oftest ikke sannheten, og spesielt ikke hva gjelder egoisme for Isachsens del.

Da hun lanserte sin første bok «Forbilde» i 2016, en tittel hun for øvrig har tatovert på armen, bestemte hun seg for å gi tilbake.

Uten å dokumentere det på verken blogg eller i sosiale medier, dro hun på hjemmebesøk hos fansen. Ofte lå det sterke historier til grunn for møtene.

- Jeg dro vel hjem til rundt ti stykker for å glede dem, sier hun, og fortsetter:

Sophie Elise intervjues sammen med sitt dansecrew «Unique» i forbindelse med serien «Mitt dansecrew» på TV2. Vis mer Vis mer

- Jeg ville at det skulle være oppriktig og for deres del, ikke for min egen. Jeg møtte mange sterke historier hjemme hos folk. I tre av tilfellene var foreldrene syke, og hadde lite tid igjen med barna. Det kommer jeg alltid til å huske. Det betydde så mye for foreldrene at barna deres ble glade … Det ble mye tårer. Jeg gråt mest etter besøkene, for jeg prøvde å være sterk der og da, sier hun.

Hun planlegger å gjøre noe lignende enten nå eller i forbindelse med lansering av neste bok - som hun ikke ønsker å si noe om ennå.

LES OGSÅ: Nå forlater de Danmark

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer