- Jeg gråt ikke fordi jeg tapte

Bente Nordby fikk en knekk i «Mesternes mester».

KNAKK SAMMEN: Etter den ene utholdenhetskonkurransen knakk Nordby sammen på gresset, og fikk trøst av Dag Erik Pedersen. Grunnen var ikke at hun tapte konkurransen, men en psykisk knekk. Foto: NRK
KNAKK SAMMEN: Etter den ene utholdenhetskonkurransen knakk Nordby sammen på gresset, og fikk trøst av Dag Erik Pedersen. Grunnen var ikke at hun tapte konkurransen, men en psykisk knekk. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det ble følelsesladd og dramatisk i lørdagens «Mesternes mester»-program, da Bente Nordby (37) knakk sammen etter den ene utholdenhetskonkurransen. Deltagerne skulle holde en helium-ballong over sitt eget hode så lenge som mulig, men Nordbys skulderskade gjorde at hun slapp ballongen først.

- Jeg gråt ikke fordi jeg tapte. Jeg var psykisk sliten av alt sammen, og fikk en liten knekk. Jeg var sliten i hodet, og fikk en utladning. Det var krevende å være der, sier Nordby til Seoghør.no.

Til slutt hadde Nordby færrest poeng, og måtte ut i natt-test. Hun valgte å duellere mot Sune Wentzel, som vant testen. Dermed måtte Nordby reise hjem.

- Det var helt greit å ryke ut. Det var selvfølgelig trist å måtte forlate gjengen, men jeg følte jeg hadde fått utfordret meg selv fysisk og psykisk mer enn nok.

Nordby er glad for at hun var med i «Mesternes mester», som fikk henne til å få lysten til å trene tilbake igjen.

- På forhånd var jeg råttent trent, så jeg var ikke der for å vinne noen ting. Men «Mesternes mester» tok meg litt i nakken, og fikk meg til å få treningslysten tilbake. Nå trener jeg noen ganger i uka, sier hun til Seoghør.no.

«Mesternes mester» sendes lørdager klokken 20.25 på NRK1. Se vår store TV-guide her!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Derfor brukte jeg jukselapp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer