FIKK DRØMMEDATE: Marte Antonsen får overraskende besøk av kjæresten Keir i søndagens utgave av "Robinsonekspedisjonen" på TV3. Foto: TV3
FIKK DRØMMEDATE: Marte Antonsen får overraskende besøk av kjæresten Keir i søndagens utgave av "Robinsonekspedisjonen" på TV3. Foto: TV3Vis mer

- Jeg gråt i tre timer

Tårene spratt da Robinson-Marte fikk uventet besøk på øya.

SEHER.NO: Robinson-deltakeren Marte Antonsen (26) har kjempet mot sult, søvnmangel og de andre deltakerne i TV3s realityserie uten å ta til tårene, men da kjæresten Keir Olsen (28) overraskende kom på besøk, klarte hun ikke lenger legge bånd på følelsene.
 
- Jeg tror jeg gråt i tre timer etter at jeg så ham for første gang der nede, sier Marte til Seher.no om gjenforeningen som blir vist i søndagens episode.

Marte er en av Robinson-deltagerne som vinner en halv time sammen med en av sine kjære, og tiden sammen på øya ble brukt til prating, kyssing - og spising.

- Keir hadde med seg litt mat, og siden jeg var så sulten, så spiste jeg det jeg kunne samtidig som jeg pratet med ham. Men møtet med ham uten mat, hadde vært mer enn nok premie, siden jeg savnet ham så mye altså, ler hun.

I løpet av oppholdet i Malaysia gikk Marte ned hele ni kilo i vekt - fra 55 til 46 kilo. Men Keir hevder han ikke ble overrasket over kjærestens utseende da han møtte henne på Robinson-øya.

- Hun så ikke så jævlig ut som jeg hadde trodd, ler han til Seher.no.

Marte møtte Keir i hjembyen for litt over ett år siden, rett før hun skulle flytte til Oslo for å begynne på Westerdals reklameskole.

Månedene etterpå har hun brukt til å pendle mellom Oslo og Bodø. Derfor trodde hun at hun skulle være forberedt på å være langt borte fra kjæresten da hun dro til Robinson-øya.

- Vi møttes gjennom felles venner. Jeg hadde bestemt meg for at jeg ikke skulle få meg noe kjæreste før jeg flyttet, men sånn gikk det ikke. Keir har imidlertid planer om å flytte nedover så fort han finner seg jobb på Østlandet, sier hun.

Begge to er enige om at Martes Robinson-opphold har styrket forholdet deres.

- Vi fikk bekreftet hvor viktig hvor vi er for hverandre. Han er definitivt mannen i mitt liv, sier Marte til Seher.no.

"Robinsonekspedisjonen" sendes på TV3 søndager kl 20.00

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!
LES OGSÅ: - Det flaueste jeg har vært med på