- Jeg gråt i fem minutter etterpå

Superstjernen ble svært sjokkert da hennes kjære fridde...

SJOKKERT: Jessica Simpson ble så sjokkert da Eric Johnson fridde, at hun måtte sette seg ned og gråte i fem minutter. Foto: All Over Press
SJOKKERT: Jessica Simpson ble så sjokkert da Eric Johnson fridde, at hun måtte sette seg ned og gråte i fem minutter. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Jessica Simpson (30) avslører for første gang hvordan den amerikanske fotballspilleren Eric Johnson (31) fridde til henne. Paret forlovet seg 11. november.

- Jeg måtte sette meg ned på kneet hans, fordi jeg var så sjokkert. Jeg måtte få tenke litt over hva som faktisk skjedde, forteller Simpson på The Early Show på CBS.

Sangerinnen så ikke den vakre forlovelsesringen før etter Johnson hadde fridd.

- Da jeg først så ringen sa jeg ja. Vi var begge helt tårevåte. Jeg fikk ikke engang prøvd på meg ringen før minst fem minutter etterpå. Jeg var så sjokkert, så jeg klarte ikke gjøre noe annet enn å sitte der og gråte sammen med ham, sier hun.

Eric hadde planlagt frieriet lenge, og spurt hennes foreldre om lov - på ekte gentleman-vis. Da han valgte ut forlovelsesringen, traff han blink.

- Jeg har allerede hatt en tradisjonell forlovelsesring. Så Eric ville gjøre noe annerledes, han ville at denne ringen skulle være spesiell.

Simpson - som i disse dager er travelt opptatt med å promotere sitt nye julealbum - og Eric har bare vært sammen siden mai i år. Men fotballspilleren har allerede tatt førsteplassen når det gjelder å være den beste mannen i Jessicas liv.


- Det beste med Eric er at han alltid er så omtenksom. Han får meg til å føle at jeg har bena godt plantet på jorda. Han er definitivt den beste mannen i livet mitt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Dette bildet avslørte alt