- Jeg gråt hysterisk og skammet meg

Den britiske popstjernen Sarah Harding snakker ut om alkoholmisbruket.

VILL FORTID: Sarah Harding var kjent som en skikkelig party-jente, men etter at hun nylig sjekket ut av en avrusningsklinikk i USA vil hun legge det ville livet bak seg. Foto: Stella Pictures
VILL FORTID: Sarah Harding var kjent som en skikkelig party-jente, men etter at hun nylig sjekket ut av en avrusningsklinikk i USA vil hun legge det ville livet bak seg. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sarah Harding har vært kjent som den ville party-jenta i den britiske jentegruppa «Girls Aloud», men etter å ha tilbragt den siste tiden på en amerikansk avrusningsklinikk er det slutt på den harde festingen.

Den britiske stjernen forteller at alkoholinntaket spant fullstendig ut av kontroll, og at hun til slutt nådde et bunnpunkt i livet.

- Den dagen jeg dro på rehab befant jeg meg i et kaos. Jeg har blitt fortalt av de som står meg nærmest at jeg da var på mitt aller verste. Jeg gråt hysterisk. Jeg skammet meg, var flau og livredd. Følelsene mine løp løpsk, sier Hardiing til det britiske magasinet Hello.

Mye av årsaken til Sarahs alkoholproblem var at forholdet til forloveden Tom Crane gikk i oppløsning. 

Bruddet endte med at popstjernen gikk inn i en tøff depresjon, og søkte trøst i alkoholen.

- Jeg var så langt nede, men jeg prøvde å holde meg opptatt og gjøre meg nummen ved å drikke mer. Det var min måte å flykte på. Livene våre hadde begynt å gå i hver sin retning uten at vi innså det. Han hadde sin karriere og jeg hadde min, og på en måte klarte ikke de to å forenes. Når det gjaldt framtidsplenene våre så jeg ikke hvordan det kunne fungere, sier Sarah Harding til Hello.

Samtidig med at Hardings depresjon forverret seg, gikk følelsene mer og mer over styr. 

- I det ene øyeblikket var jeg ekstremt lykkelig, på grensen til det hysteriske og total fornektelse over problemene mine.  I det neste øyeblikket hentet det meg inn igjen, og da traff det meg hardt. Det dreier seg om å akseptere det.

Etter å ha vært gjennom avrusningsprogrammet vil den britiske popjenta nå legge det ville livet bak seg.

- Jeg har akkurat fylt 30 og selv om det alltid vil være en rockejente i meg skal jeg prøve å omfavne min mykere og mer feminene side. Jeg har innsett at jeg kan være sosial uten å drikke, sier Sarah til Hello.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sjekket ut av rehab 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer