Drew Barrymore:

- Jeg gråt hver dag, hele dagen

Hollywood-stjernen er forfriskende ærlig om utfordringene med hjemmeskole for sine to døtre.

IKKE ENKELT: Filmstjernen Drew Barrymore har fått kjenne på lærerollen for sine to døtre Frankie og Olive som følge av coronaviruset. Det skulle vise seg å ikke bare være enkelt for tobarnsmoren. Foto: NTB Scanpix
IKKE ENKELT: Filmstjernen Drew Barrymore har fått kjenne på lærerollen for sine to døtre Frankie og Olive som følge av coronaviruset. Det skulle vise seg å ikke bare være enkelt for tobarnsmoren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste ukene har nok flere foreldre fått kjenne på hvordan det er å ha barna sine hjemme fra skolen grunnet coronapandemien. Her til lands stengte alle skolene 12. mars for å hindre spredningen av viruset.

Siden den gang har svært mange barn hatt hjemmeskole, og foreldre verden over har fått bryne seg på rollen som lærer.

En som har fått kjenne på nettopp denne lærerrollen er Hollywood-stjernen Drew Barrymore (45), som for tiden balanserer både jobb og hjemmeskole for sine to døtre, Olive (7) og Frankie (5).

VANSKELIG: Drew Barrymore er forfriskende ærlig om at det å balansere jobb og hjemmeskole for sine to døtre har vært en eneste stor utfordring. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG: Drew Barrymore er forfriskende ærlig om at det å balansere jobb og hjemmeskole for sine to døtre har vært en eneste stor utfordring. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Utfordrende

I et videointervju med «Today Show» er tobarnsmoren svært ærlig om utfordringene med hjemmeskole og karantene som følge av pandemien, og hun legger ikke skjul på at det har vært tøft.

- Jeg vet ikke om det er gode dager og dårlige dager. Jeg tror det er gode timer og dårlige timer. Jeg gråt hver dag, hele dagen, innrømmer hun, ifølge Fox News.

Videre beskriver skuespilleren at hun på et tidspunkt befant seg oppi et stort kaos som følge av å være både lærer, forelder og forsørger for barna sine.

I intervjuet forteller stjernen at utfordringene og kaoset har fått henne til å få enda mer sympati og respekt for lærere enn hun hadde fra før.

- Og jeg tenkte: «Herregud, lærere har jo også sine egne barn. Overlever de det fordi de får dratt på jobb og jobbet med andre barn? Har de hatt sine egne barn i klasserommet? Hvordan får de det til?», fortsetter hun.

Til tross for kaoset innrømmer 45-åringen at hun til slutt fikk kontroll på ting og klarte å finne en balanse. Samtidig er hun sikker på at andre også vil finne sin vei.

KLAPPER: Barna til Kate og William klapper for helsepersonell på grunn av corona-situasjonen. Vis mer

Delte tips med andre foreldre

Senere i intervjuet understreker tobarnsmoren viktigheten av å «velge» å være lykkelig og kaller det hele en «krig» man kjemper hver dag.

- Jeg marsjerer i hæren av optimisme og jeg leter etter rekrutter, jeg er veldig opptatt av det. Jeg er ikke en hippe som tenker: «Du må bare være lykkelig, mann». Dette er veien og retningen jeg vil rette kompasset mitt, sier hun.

I begynnelsen av april delte Barrymore et innlegg på Instagram med sine over 13 millioner følgere. Der benyttet hun anledningen til å dele noen tips med foreldre som befinner seg i samme situasjon.

«Til alle foreldre der ute som prøver å overleve. Se! Frankie og jeg har brukt dagene våre på å spille brettspill som Candy Land. Mange av skoleoppgavene er å spille spill også. Du kan krysse av på moroboksen og læringsboksen samtidig», var noe av det 45-åringen skrev.

FÅR REFS: Kjendiser må også holde seg hjemme på grunn av coronaviruset, og prøver derfor å spre kjærlighet og glede på nye måter. Det er likevel ikke alt som går helt hjem til folket. Video: Rød Løper Vis mer

Innrømmet at det var tøft

I disse dager er det millioner av mennesker verden over som distanserer seg fra både venner, familie og ukjente for å hindre spredningen av coronaviruset. En annen stjerne som har vært åpen om at hjemmekarantene har vært en utfordring, er realitystjernen Kim Kardashian West (39).

39-åringen er kjent for å ha en timeplan som inkluderer en god del reising utenfor hjemmet sitt, men coronaviruset har satt en stopper for nettopp det.

«DRITTKJERRING»: Kourtney og Kim Kardashian flyr på hverandre i sesongens første episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: Hayu, sendes på TV 2 Sumo Vis mer

Kardashian har fire barn sammen med ektemannen Kanye West (42), og hun har tidligere uttalt at det ikke er en enkel jobb å være innestengt med ektemannen og barna dagen lang.

- Å være hjemme med fire barn ... hvis jeg noen gang tenkte at jeg ønsket meg enda et, så er det uaktuelt nå. Det er virkelig tøft, uttalte hun til «The View» nylig, ifølge Daily Mail.

Hun la derimot ikke skjul på at kvalitetstiden med familien - og ektemannen - har vært etterlengtet.

- Jeg elsker faktisk den tiden, fordi vi reiser så mye i den vanlige verdenen at dette har vært fint. Jeg tror familien knytter seg sammen til tross for alt. Vi går turer ute, har sett hver eneste film du kan tenke deg. Jeg har vist barna alle disse 80-tallsfilmene, som «Big Foot og familien Henderson», og ting de ikke ville sett ellers, fortsatte hun.

LES OGSÅ: Mistet tre personer på 24 timer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer