<strong>BLE ULYKKELIG:</strong> Det første året som mamma var ikke spesielt bra. Det sier Pernille Sørensen, som er gift med Dagfinn Lyngbø. Foto: FAME FLYNET
BLE ULYKKELIG: Det første året som mamma var ikke spesielt bra. Det sier Pernille Sørensen, som er gift med Dagfinn Lyngbø. Foto: FAME FLYNET Vis mer

- Jeg gråt hele tiden

Pernille Sørensen ble ulykkelig av å bli mamma.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Komikerparet Pernille Sørensen og Dagfinn Lyngbø venter for tiden på å bli foreldre nok en gang. Ekteparet har sønnen Ludvik (3) fra før.

Etter Sørensens første fødsel var hun ulykkelig i et års tid. Det sier hun i et intervju med Dagbladet Søndag.

- Hele det første året var halvpyton. Det var mye melkeproduksjon, mye hyling og lite hygge. Plutselig hadde jeg en liten fyr som ikke klarte noe selv. Jeg fikk ikke den umiddelbare morsfølelsen, og det ble jeg skuffa over. Jeg møtte kontrollfriken i meg. Når du får barn, har du ikke lenger full kontroll. Jeg gråt hele tiden, forteller hun til magasinet.

Den gangen ble det sterke følelser med mye gråt. Det gikk over etter et års tid, og Sørensen tror det skal gå bedre denne gangen.

- Alt var store følelser. Da jeg så Dagsrevyen, grein jeg og tenkte «hvordan kunne jeg føde ungen min inn i en så grusom verden?». Jeg var kjempedårlig på å få kritikk, og grein bare jeg gikk til postkassa. Jeg reagerte på at det var jeg som skulle være ham å være menneske, sier hun.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Komikerparet blir foreldre igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer