- Jeg gråt faktisk under intervjuene

Den vakre TV-frieren Vivian Fiskaa trakk seg fra «Jakten», og var preget i flere uker etterpå.

REISTE HJEM: - Jeg har kjent en stund på om det kan bli noe mer enn et vennskap mellom meg og Svein. Etter å ha tenkt noen dager, fant jeg ut at det ble feil for meg å skulle reise på en romantisk tur med ham, sier Vivian Fiskaa, som mandag trakk seg  Foto: TV 2
REISTE HJEM: - Jeg har kjent en stund på om det kan bli noe mer enn et vennskap mellom meg og Svein. Etter å ha tenkt noen dager, fant jeg ut at det ble feil for meg å skulle reise på en romantisk tur med ham, sier Vivian Fiskaa, som mandag trakk seg Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forrige uke ga Vivian Fiskaa (25) klart uttrykk for at hun var usikker på sine følelser overfor «Jakten på kjærligheten»-bonden Svein Bøylestad. I mandagens episode av TV 2-programmet nådde dramaet nye høyder, da Fiskaa valgte å reise hjem fra gården hans.   

- Jeg har kjent en stund på om det kan bli noe mer enn et vennskap mellom meg og Svein. Etter å ha tenkt noen dager, fant jeg ut at det ble feil for meg å skulle reise på en romantisk tur med ham. Det er ingen følelser i bildet for min del, ingen kribling og ingen sommerfugler. Jeg kjente at dette ikke kunne bli noe av, forteller Vivian til Seher.no.

Igjen på gården sitter dermed Mariann Sætre (25). Og ifølge Vivian, var også hun med i vurderingen for om hun skulle trekke seg eller ikke.

- Jeg ville trekke meg før valget slik at Mariann kunne få tiden med Svein - og slik at de to kunne finne ut om det kan være noe der. Uten at jeg er i veien.

- Hvordan tok Svein nyheten om at du skulle reise, synes du?
 
- Jeg synes Svein tok det fint. Han har helt siden jeg var usikker, vært med i prosessen. Jeg har vært ærlig med ham hele veien, og han visste allerede fra før av at jeg kunne trekke meg unna. Ved forrige valg sa jeg til ham at om han valgte å ta meg med videre - da skulle han vite at jeg var usikker og at jeg kanskje plutselig ville gi meg.
 
Svein Bøylestad har tidligere avslørt at han lenge hadde nettopp Vivian som «favoritt» av sine friere. Derfor var det også en litt ekstra tøff beskjed Vivian mandag så seg nødt til å gi TV-bonden.
 
- Det var fælt å måtte gi han den beskjeden. Jeg gråt faktisk under intervjuene før den daten. Jeg synes det var vanskelig å si at jeg ikke likte han på den måten, og at jeg ikke ville mer. Jeg grudde meg veldig mye, og greide ikke å spise noe særlig den dagen. Jeg ble mye lettere når jeg fikk sagt det - når det var overstått.

Tiden etter «Jakten på kjærligheten» ble heller ikke så lett for 25-åringen. Opplevelsen satt nemlig i kroppen hennes flere uker etterpå.
 
- I begynnelsen etter at jeg trakk meg, tenkte jeg mye på hvor ekkelt det var å måtte trekke seg fra noe sånt - med hele Norge som har mulighet til å se det.  Jeg var veldig sliten i ukene som fulgte. Men nå er livet bare fint, jeg har lagt dette bak meg, forteller Fiskaa, som har fått mellom 60 og 70 venneforespørsler på Facebook etter deltagelsen i programmet.

I tillegg har hun fått massevis av meldinger fra kjærlighetssøkende «beilere». Alt har vært positivt, ifølge henne selv.
 
- Det har faktisk ikke kommet noen slibrige meldinger. Det har stort sett dreid seg om gutter som synes jeg er sjarmerende, pen, har en fantastisk utstråling og slike ting. Mange av dem legger igjen telefonnummeret sitt, eller ber meg kontakte dem om jeg ikke skulle finne lykken på TV. Det har vært mye skryt, og det setter jeg stor pris på.

- Har du fått deg kjæreste etter «Jakten»?
 
- Nei, jeg har ikke fått meg noen kjæreste. Jeg er fortsatt tilgjengelig på markedet, sier hun til Seher.no.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var likegyldig til om han valgte meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer