Silje Norendal og Alexander Bonsaksen:

- Jeg gråt en del timer

Åpner seg om den tøffe tiden før graviditeten.

ÅPNER OPP: Silje Norendal åpner seg i nytt intervju om den tunge beskjeden fra legen. Her sammen med forloveden Alexander Bonsaksen på ELLE-festen i sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ÅPNER OPP: Silje Norendal åpner seg i nytt intervju om den tunge beskjeden fra legen. Her sammen med forloveden Alexander Bonsaksen på ELLE-festen i sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere snowboardkjører Silje Norendal (28) og hockeykjæresten Alexander Bonsaksen (35) kunne i juni i fjor avsløre at de hadde blitt foreldre for aller første gang - til en liten jente.

Norendal delte babynyheten på Instagram, og avslørte samtidig at datteren hadde fått navnet Bianca.

Veien mot å bli gravid var derimot ikke bare-bare for paret, og 28-åringen forteller nå åpenhjertig i et intervju med TV 2 at hun i forkant av graviditeten hadde fått en nedslående beskjed fra legen.

- Det var tøft

I desember 2020 ble det kjent at Norendal la snowboardbrettet på hyllen, og samme året kunne hun også avsløre at hun og forloveden ventet barn, noe som kom overraskende på dem begge.

I forkant av graviditeten har Kongsberg-jenta tidligere delt med Se og Hør at legen hadde forklart at hun var i en slags tidlig overgangsalder. Det var ikke mangel på egg, men andre verdier var veldig dårlige.

Norendal hadde nemlig alltid drømt om å stifte familie, og forteller overfor TV 2 at det var svært utfordrende å høre at det kunne bli en vanskelig for henne å få barn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer