- Jeg gråt da, og kommer sikkert til å gråte nå

Camilla har ikke hørt fra Tor Magne etter den følelsesladde «Jakten»-exiten.

TIDLIG AVSKJED: Camilla Bergan fikk mandag beskjed av Tor Magne Egge at hun ikke fikk bli med til hans gård i «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2
TIDLIG AVSKJED: Camilla Bergan fikk mandag beskjed av Tor Magne Egge at hun ikke fikk bli med til hans gård i «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: På grunn av at flere av hans friere hadde trukket seg før innspillingen av «Jakten på kjærligheten» startet, slapp bonden Tor Magne Egge (33) å vrake noen sine jenter i forrige program.

Mandag ble imidlertid fem redusert til fire, da Porsgrunnsjenta Camilla Bergan (25) fikk beskjed om at hun ikke fikk bli med de andre jentene til Tor Magnes gård.

Det innrømmer Camilla ble en tung avskjed.

- Jeg gråt da, og jeg kommer sikkert til å gråte nå, når jeg ser det igjen. Jeg er en veldig følsom person.

- Hvorfor han ikke ville beholde meg vet jeg ikke, jeg fikk aldri noen god forklaring på det. De første dagene etter at jeg kom hjem var litt tunge, men nå går det bra, sier hun til Seoghør.no.


Bergan sier hun til tross for at hun måtte dra hjem, ser på «Jakten på kjærligheten»-deltagelsen som en personlig seier.

- Jeg har alltid fått høre at jeg er stor og har også blitt mobbet. Men da jeg ble med i «Jakten» tenkte jeg «tør jeg dette, tør jeg alt». Og jeg har fått så mange positive tilbakemeldinger fra venner, kjente og folk jeg møter tilfeldig på gata.

-  De andre jentene var også veldig hyggelige. Det var ikke noen «catfights». Jeg ville ikke nøle med å anbefale andre å bli med i «Jakten på kjærligheten».

Camilla sier hun fortsatt er singel, men stresser ikke når det gjelder å finne den rette.

- Kanskje får jeg selv noen brev i postkassa nå. Hvem vet? Men jeg har ikke noe hastverk, sier hun til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Jakten»-Anders ble oppsøkt av ukjent kvinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer