LIVREDD: Kathrine Sørland sier til "God Kveld Norge" at det ikke bare var enkelt de første ukene etter at hun og Andreas ble foreldre.  Foto: SCANPIX
LIVREDD: Kathrine Sørland sier til "God Kveld Norge" at det ikke bare var enkelt de første ukene etter at hun og Andreas ble foreldre. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg gråt bare han nøs

Kathrine Sørland var livredd de første ukene etter lille Leon kom til verden...

SEHER.NO: Det er litt over fem måneder siden tidligere "Frøken Norge"-vinner og "Norges styggeste rom"-programleder Kathrine Sørland (28) og hennes ektemann Andreas Holck ble foreldre til lille Leon.

Kun seks uker etter fødselen var imidlertid Sørland tilbake på jobb, da med minstemann som følge.

Men til tross for at hun trives kjempegodt i morsrollen, innrømmer Sørland at det var litt vanskelig i begynnelsen. Og i intervju med "God Kveld Norge"på TV 2 lørdag, fortalte hun at hun faktisk var livredd de første ukene etter fødselen.

- Nå går det greit, men de første ukene var skikkelig skumle altså. Jeg hadde et følelsesmessig kaos inne i meg og jeg grein bare han nøs. Han var så liten og skjør, og så tenkte jeg også på at nå kommer jeg til å ha han med meg, alltid, sier Katrine til "God Kveld Norge".

Programlederen innrømmer at hun faktisk ble litt deprimert over tanken om at sønnen nå på mange måter ville styre livet hennes.

- På en måte var det ganske deprimerende for meg, ikke det at ikke han var fantastisk, men i forhold til at han kom til å styre livet mitt så til de grader, og før hadde jeg hatt det helt fantastisk og styrt min egen hverdag, og nå kunne jeg ikke det lenger, sier hun.

Da var ektemann Andreas god å ha...

- Jeg forelsket meg helt på nytt jeg. For han var så flink. Han bare tok han opp og bar han, skiftet på han. Uten ham så hadde jeg ikke hatt det så fint, avslutter hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg føler meg misbrukt!