SEIERSTÅRER: - Det ble veldig mange tårer. Jeg har grini av meg all mascaren og alt, så jeg vet ikke hvordan jeg ser ut nå, sier en lattermild Tonje til Seher.no i seiersruset i TV 2s studio i Nydalen. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
SEIERSTÅRER: - Det ble veldig mange tårer. Jeg har grini av meg all mascaren og alt, så jeg vet ikke hvordan jeg ser ut nå, sier en lattermild Tonje til Seher.no i seiersruset i TV 2s studio i Nydalen. Foto: Anders Myhren/ Seher.noVis mer

- Jeg gråt av meg all mascaraen

Carstens kjæreste var i ekstase etter seieren...

Se videointervju med Carstens kjæreste nederst i saken!

SEHER.NO: Carsten Skjelbreid gikk lørdag helt til topps i årets sesong av "Skal vi danse". TV 2-profilens samboer Tonje Kristin Wøllo fulgte spent med på finalesendingen i studioet i Nydalen, og da kjæresten ble ropt opp som vinner av konkurransen tok følelsene fullstendig overhånd.

- Det ble veldig mange tårer. Jeg har grått av meg all mascaren og alt, så jeg vet ikke hvordan jeg ser ut nå, sier en lattermild Tonje til Seher.no i seiersruset i TV 2s studio i Nydalen.

Tonje Kristin Wøllo innrømmer at det blir godt å få kjæresten hjem etter en særdeles hektisk høst, men hun er glad for at Carsten har passet på å ta seg tid til henne underveis i konkurransen.

- Han er veldig flink til å disponere tiden sin med meg. Hvert eneste fem-minutt han har bruker han med meg, så sånn sett har jeg ikke noe å klage på, sier Carsten kjæreste til Seher.no.
Men gleden over å få kjæresten hjem blir ikke langvarig for Tonje.

- Det blir så deilig å få ham hjem. Men han blir jo bare hjemme en uke og så reiser han til Kina på håndball-VM. Men jeg kommer ned og joiner ham, så det blir bra, sier Tonje til Seher.no.

Tonje var derimot usikker på hvordan kjærsten skulle klare seg i konkurransen. Men etter å ha sett ham danse i den første livesendingen, fikk hun tro på at kjæresten kunne klare seg hele veien til topps.

- Han hadde jo ikke danset på forhånd, så jeg var veldig usikker på hvordan dette kom til å gå. Men da jeg så hvor hardt han jobba og hvor bra Elena var så tenkte jeg at dette her kan gå hele veien, sier TV 2-profilens samboer til Seher.no.

Carsten ble tidligere i høst kåret til Norges mest sexy mann av flere kjendiskvinner i Se Og Hør, men det var ikke en spesielt oppsiktvekkende nyhet for Tonje.

- Hallo: Dette har jo jeg visst lenge, sier hun lattermildt til Seher.no.

Se videointervju med Carstens kjærste her:[obj:media:8189]