- Jeg glemte vielse på grunn av femmila

TV-pastor Egil Svartdahl kaller hendelsen den aller pinligste forglemmelsen.

STOR TABBE: TV-pastor Egil Svartdahl var så oppslukt av femmila på TV at han glemte vielsen han skulle lede. Foto: Morten Eik, Se og Hør
STOR TABBE: TV-pastor Egil Svartdahl var så oppslukt av femmila på TV at han glemte vielsen han skulle lede. Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Det er ikke alltid like lett å passe tiden, spesielt ikke når det er noe spennende på TV. Det fikk TV-pastor og programleder Egil Svartdahl (59) erfare. Han glemte nemlig en vielse.

- Jeg glemte en vielse en gang. Husker jeg var helt oppslukt av femmila på TV. Så ringte telefonen og da jeg hørte en setesdøl i den andre enden, skjønte jeg hva det gjaldt. Jeg måtte jo bare si som sang var og spurte om han kunne vente den halvtimen det tok å komme inn til Filadelfia. «Jeg har ventet i mange år, så det går bra», svarte han, forteller Svartdahl til VG.

Det som var spesielt ille, var at Svartdahl hadde lovet å legge til rette i forkant av vielsen.

- Det var heldigvis ingen stor vielse med full sal. Men det verster var at jeg hadde også påtatt meg å gjøre alt for å legge til rette for vielsen. Så da jeg kom satt hele brudefølget utenfor salen og ventet. Og pussig nok satt de og hørte på femmila på radio. For meg var det nok den pinligste forglemmelsen i min tid som pastor. Man jeg ble heldigvis møtt med tilgivelse og raushet.

Svartdahl er for tiden aktuell med en ny sesong av «Reisen Hjem» på TV 2, der han får kjente personer til å åpne seg opp.

LES OGSÅ: - Jeg gikk i bakken