Caroline Berg Eriksen:

- Jeg glemte trusa hjemme

Alt gikk ikke helt som det skulle da Caroline Berg Eriksen dro på prisutdeling.

TRUSEGLIPP: Alt gikk ikke helt som det skulle da Caroline Berg Eriksen dro på prisutdeling. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Helén Skogstad Vis mer
Publisert

Mandag kveld er det premiere på den niende sesongen av «Bloggerne» på TV 2 Livsstil, hvor vi får et gjensyn med flere kjente fjes, samtidig som det også blir første møte med to nye bloggere.

Blant dem er Caroline Berg Eriksen (31), tidligere kjent som «Fotballfrue».

Da Se og Hør møtte den populære bloggeren under lanseringen av den nye sesongen forrige uke, kunne hun fortelle at det blir et spennende eventyr.

Caroline kan røpe at følgerene og leserene hennes får bli kjent med henne og familien på en annen måte gjennom TV 2-serien, og sammen med ektemannen Lars-Kristian Eriksen (35), legger hun ikke skjul på at det blir annerledes enn gjennom blogginnlegg.

- Vi gir fra oss kontrollen på en måte, sier Lars-Kristian.

Når det gjelder deltakelse i programmet, har Caroline tidligere avslørt at de har blitt spurt før, men at det ikke føltes riktig på daværende tidspunkt. Denne gangen passet det derimot bedre.

Saken fortsetter nedenfor.

TAR GREP: Blogger Caroline Berg Eriksen (31) er blitt mer varsom når det kommer til å dele bilder av døtrene med offentligheten. Her forklarer hun hvorfor. Reporter: Miriam Bakkejord. Video: Kevin Smilden Vis mer

Truseglipp

Etter å ha fått sett flere glimt av den kommende sesongen, kan Lars-Kristian avsløre at kona ble overrasket over å se seg selv på skjermen. Blant annet skal 31-åringen ha ment at hun selv var «bossy» ifølge ektemannen, noe som får Caroline til å bryte ut i latter.

Dette er imidlertid ikke det eneste bloggeren humrer godt over. Hun har nemlig tidligere avslørt at hun glemte trusa hjemme i forbindelse med Vixen-utdelingen tidligere i år, og når Se og Hør konfronterer henne med det, avslører 31-åringen hva som egentlig skjedde.

- Sånt skjer. Neida, men jeg er ikke så glad i gå med truse under treningsbukser så da går jeg uten. Jeg synes det er ubehagelig med trang truse, og så trang bukse utenpå der igjen.

- Så da jeg dro til Vixen hadde jeg på meg treningstights og da hadde jeg glemt å ta truse med. Det var litt kjedelig dagen etterpå, men da dro jeg bare hjem i samme tights, fortsetter hun lattermildt.

Saken fortsetter nedenfor.

Skjermer barna

Bloggeren startet sin bloggkarriere i mai 2009 under navnet «Fotballfrue», og har lenge vært en av landets aller største bloggere.

For fem år siden ble hun mamma for første gang. Siden den gang har 31-åringen og ektemannen utvidet familien med nok et tilskudd.

Døtrene Nelia (5) og Naia, som blir to år senere denne uken, har begge tatt del i mors blogghverdag, fra tid til annen, gjennom sine livsløp. Når familien dukker opp i TV 2-programmet «Bloggerne» i kveld, har derimot pipa fått en annen lyd.

- Vi har hatt en del opptaksdager, og barna har vært med på to av dem, forklarte Caroline da Se og Hør møtte henne på TV 2s høstlansering i Bergen forrige måned.

- Vi (hun og ektemannen, journ.anm.) har vært veldig klare på dette fra begynnelsen - at vi ikke ønsker fronting av barna - og produksjonen har vært veldig forståelsesfulle. I og med at vi er en familie, og barna følger meg i dagliglivet, får de likevel være litt med. Det er riktignok i en nokså anonym setting, fortsatte hun.

ETTER FØDSEL-BILDET: Caroline Berg Eriksen fikk massiv oppmerksomhet etter at hun la ut bilde av seg selv bare få dager etter hun hadde født sitt første barn. Her er et klipp fra «Else» som går på TV 2 i kveld. Video: TV 2 / Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: Nå letter hun på sløret om forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer