Caroline Berg Eriksen:

- Jeg glemte trusa hjemme

Alt gikk ikke helt som det skulle da Caroline Berg Eriksen dro på prisutdeling.

TRUSEGLIPP: Alt gikk ikke helt som det skulle da Caroline Berg Eriksen dro på prisutdeling. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Helén Skogstad Vis mer
Publisert

Mandag kveld er det premiere på den niende sesongen av «Bloggerne» på TV 2 Livsstil, hvor vi får et gjensyn med flere kjente fjes, samtidig som det også blir første møte med to nye bloggere.

Blant dem er Caroline Berg Eriksen (31), tidligere kjent som «Fotballfrue».

Da Se og Hør møtte den populære bloggeren under lanseringen av den nye sesongen forrige uke, kunne hun fortelle at det blir et spennende eventyr.

Caroline kan røpe at følgerene og leserene hennes får bli kjent med henne og familien på en annen måte gjennom TV 2-serien, og sammen med ektemannen Lars-Kristian Eriksen (35), legger hun ikke skjul på at det blir annerledes enn gjennom blogginnlegg.

- Vi gir fra oss kontrollen på en måte, sier Lars-Kristian.

Når det gjelder deltakelse i programmet, har Caroline tidligere avslørt at de har blitt spurt før, men at det ikke føltes riktig på daværende tidspunkt. Denne gangen passet det derimot bedre.

Saken fortsetter nedenfor.

Truseglipp

Etter å ha fått sett flere glimt av den kommende sesongen, kan Lars-Kristian avsløre at kona ble overrasket over å se seg selv på skjermen. Blant annet skal 31-åringen ha ment at hun selv var «bossy» ifølge ektemannen, noe som får Caroline til å bryte ut i latter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer