- Jeg glemte at kameraene var der

«Torsdag kveld»-stjernen synes det var morsomt å kle av seg på skjermen.

GLEMTE KAMERAENE: Ifølge Else Kåss Furuseth glemte hun kameraene, da «Torsdag kveld fra Nydalen»-gjengen spilte inn denne nakenscenen til forrige ukes program.  Foto: TV 2
GLEMTE KAMERAENE: Ifølge Else Kåss Furuseth glemte hun kameraene, da «Torsdag kveld fra Nydalen»-gjengen spilte inn denne nakenscenen til forrige ukes program. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO:  Det har de siste ukene pågått en liten humorkrig mellom NRK-programmet «Storbynatt» og TV 2-programmet «Torsdag kveld fra Nydalen», som begge sendes på samme tid på  torsdagskveldene.

Forrige tirsdag skapte Harald Eia og Bård Tufte Johansen store overskrifter og god PR for sitt program, da de serverte det som angivelig skulle være deler av Eias sideflesk til husbandet under innspillingen av premiereepisoden av «Storbynatt».

Men gjengen bak «Torsdag kveld fra Nydalen» slo kraftig tilbake i kampen om seerne, da Else Kåss Furuseth,  Morten Ramm og John Brungot stilte splitter nakne, men med sladding, under deres tv-sending.

- Det er tøffe tider for oss i humorbransjen. I helgen fortalte TV 2s «God kveld, Norge» at det er krig i humor-Norge og siktet til at vi her i «Torsdag kveld fra Nydalen» har sending samtidig med «Storbynatt». Men dere mener at ordet krig er litt overdrevet? sa Kåss Furuseth, mens Ramm og Brungot satt splitter nakne i sofaen.

Tirsdag var Else (30) blant gjestene under førpremieren på NRK-programmet «Påpp & Råkk», og da Seher.no spurte henne om hvordan «Torsdag kveld»-gjengen har tenkt å vinne krigen med «Storbynatt», begynte hun å le. 

- Først og fremst så er det vel egentlig ikke en krig da. Jeg regner egentlig bare med at folk er glade i å le, og mener at latteren har kommet for å bli. Vi har ikke noen annen plan enn å prøve å være minst like morsomme, og så må jo folk se på oss, smiler hun til Seher.no.
 
- Jeg elsker jo Bård og Harald, og elsker samtidig «Torsdag kveld». Og så håper jeg alle andre liker det like godt som meg...gosh, nå høres jeg ut som en sånn fredsmekler. 

Er det noe dere absolutt ikke kunne gjort på tv-skjermen?

- Ikke som jeg kommer på, nei, sier hun. 

TV-stjernen innrømmer at hun tror det skal en del til for å slå forrige ukes «nakenstunt», som ble en hit blant seerne. Og Kåss Furuseth forteller at det var langt fra like kleint å spille inn scenen, som man kanskje skulle trodd. 

- Det var jo verdens største sladd. Det var kanskje første gang i historien man fikk se en ordentlig magesladd. Men jeg glemte egentlig at kameraene var der, jeg. Jeg synes det var ganske artig. Alle er jo nakne i dusjen uansett, og så lenge folk ler så er det ikke så farlig hva du har på deg. Kroppen er bare enda et kostyme, og nesten morsommere enn parykk, smiler hun. 

«Torsdag kveld fra Nydalen» sendes på TV 2 torsdager kl. 22.15! Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:  - Dette ble gjort uten publikum i salen