- Jeg glemte å hente sønnen i barnehagen

Dan Børge Akerø hadde det tøft i TV2.

I BEDRE HUMØR: Dan Børge Akerø er lykkeligere i NRK enn han var i TV2 på 1990.tallet. Her med kona Mette på «Frustrerte Fyrer»-premieren på Dizzie teater i Oslo.  Foto: FAME FLYNET
I BEDRE HUMØR: Dan Børge Akerø er lykkeligere i NRK enn han var i TV2 på 1990.tallet. Her med kona Mette på «Frustrerte Fyrer»-premieren på Dizzie teater i Oslo. Foto: FAME FLYNET Vis mer
SEHER.NO: Den norske TV-personligheten Dan Børge Akerø (60), kjent som programleder for blant annet «LørDan» og «Den store klassefesten», har i store deler av sin karriere jobbet både foran og bak kamera i NRK.

Men på 1990-tallet jobbet han i flere år som programdirektør i TV2, da TV-kanalen var i oppstartsfasen. I dag minnes han denne tiden uten nostalgi.

- Det var en veldig opprivende tid. Først og fremst slitsom. Jeg kan godt være stolt av det arbeidet jeg gjorde, men jeg ser ikke tilbake på det men noen glede. Det var heftig, forteller han til VG.

Det er ikke vanskelig å skjønne at den blide TV-mannen ikke sitter igjen med mange gode minner fra årene i TV2. For 60-åringen jobbet nesten konstant, noe som ikke var lett å kombinere med familielivet.
 
- Det er jo et signal på at du ikke helt vet hvor du er i verden, når du glemmer å hente barn i barnehagen. Jeg jobbet absolutt hele tiden, sier han.

I dag har i det minste alle barna til Børge Akerø passert barnehagealderen. Han har tvillingene Benedicte (11) og Johanne (11) og sønnen David (20) med kona Mette, samt døtrene Lisa (28) og Lin (35) fra tidligere ekteskap.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var så tomt at det ble ekko i salen