<strong>FLOTT MANN:</strong> Terje Schrøder skryter av kroppen til Sven Nordin. Foto: Malini Gaare Bjørnstad/Seher.no
FLOTT MANN: Terje Schrøder skryter av kroppen til Sven Nordin. Foto: Malini Gaare Bjørnstad/Seher.no Vis mer

- Jeg gleder meg veldig til å se Sven naken

Kjendisene gledet seg til å se Sven Nordin i blanke messingen på premieren av filmen «Sønner av Norge».

Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra premieren nederst i saken!
SEHER.NO: Forventningene blant kjendisene var høye da filmen «Sønner av Norge» hadde premiere onsdag kveld - mye takket være ryktene om at skuespiller Sven Nordin (54) stiller i blanke messingen i store deler av filmen.

- Jeg gleder meg veldig til å se Sven naken! Nå har jeg jo sett han naken på film før da. Men han er jo så flott, så man får aldri for mye av ham, sier Terje Schrøder (48) på rød løper til Seher.no.

- Kunne du selv ha vært naken på film?

- Nå skal det jo sies at jeg har vært mye naken på film før, men det solgte ikke så bra for å si det sånn, sier en lattermild Schrøder.

Programleder Dan Børge Akerø (60) har heller ikke noe imot å stille opp naken i filmsammenheng.

- Det må være en legitim grunn til nakenhet i film, for nakenhet i seg selv er ikke godt nok. Men er det en grunn til det, så ser jeg ikke noe grunn til ikke å være filmnaken, sier Akerø til Seher.no.

Kona Mette Heitmann Akerø (45) er enig med ektemannen.

- Det er jo selvfølgelig avhengi av settingen, men dersom det er med humor og glimt i øye er det jo bare morsomt med nakenhet, sier hun.

Manusforfatter Nikolaj Frobenius (46), som har skrevet boken som filmen er basert på, synes Nordin gjør en fin figur i filmen.

- Han er en flott mann, og gjør seg bra naken på film, sier han til Seher.no og legger til at han tror at som skuespiller ser man det som kunst å kle seg naken i filmroller.

«Sjefen sjøl» og kona Torhild Strand kom arm i arm på den røde løper, og hun la ikke skjul på at hun gledet seg til å se ektemannen på filmlerretet.

- Nå har jo jeg sett'n naken før jeg da, men man kan jo aldri få nok!

Ekteparet er enig om at det er helt greit å være naken på film.

- Virkeligheten er ikke alltid påkledd og så lenge det er begrunnet for handlingen er det selvfølgelig helt greit, mener Torhild, som selv har vært delvis naken på film. Da hun spilte i filmen «Bare Bea» fra 2004 måtte hun nemlig spille inn en avkledd sex-scene som gjorde at filmen fikk 16 års aldersgrense.

Selv synes Sven Nordin at det har vært gøy å være i blanke messingen.

- Jeg vil kalle det humornaken, jeg!, sa den premiereklare skuespilleren til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Får fornavnet sitt også som etternavn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer