- Jeg gleder meg til magen vokser

«Fotballfrue» Caroline Berg Eriksen ser fram til at graviditeten for alvor vil sette spor på kroppen hennes.

SEOGHØR.NO: Caroline Berg Eriksen (26), kjent som bloggeren «Fotballfrue», venter barn. Det bekreftet hun på sin egen blogg forrige uke. 

På motemagasinet Elles sommerfest snakket den populære bloggeren åpent om de gledelige nyhetene. 

- Det er utrolig spennende, og jeg er bare så glad for at jeg endelig kunne fortelle det til alle.  Det er veldig deilig å endelig kunne dele det med leserene mine.

Den gravide bloggeren - som er fem måneder på vei -fikk tidligere denne måneden mye oppmerksomhet etter å ha lagt ut bilder av sin slanke figur i bikini.

Berg Eriksen innrømmer  til Seoghør.no at hun drømmer om en større babymage.

- Hittil har det ikke vært så store forandringer. Det har vært litt, men det har bare vært fint. Det skal jo skje forandringer. Jeg gleder meg til magen vokser. Da tror jeg det blir litt mer reelt for meg også, for jeg føler meg ikke så veldig gravid akkurat nå.

Etter at Berg Eriksen la ut nyheten på sin egen blogg haglet kommentarene tilbake. «Fotballfruen» forteller at de aller fleste av tilbakemeldingene har vært positive.

- Vennene mine har visst det en god stund. Reaksjonene har vært veldig positive. Det har bare vært hyggelig ord og lykkeønskninger.

Graviditeten var ikke planlagt, men nå som hun først venter barn er alt bare fryd og gammen. 

- Jeg ble litt satt ut. Jeg var ikke forberedt på en positiv test, men herlighet, man blir jo så glad. Det er helt fantastisk.

Se intervjuet med «Fotballfruen» i videovinduet øverst i saken!

LES OGSÅ: «Fotballfruen» er gravid