TV-KOLLEGER: Therese Haugsnes er kjent fra realityserien Tigerstaden. Her med kollegene Mari Haugersveen og Carina Dahl i 2012. Foto: Stella Pictures
TV-KOLLEGER: Therese Haugsnes er kjent fra realityserien Tigerstaden. Her med kollegene Mari Haugersveen og Carina Dahl i 2012. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg gleder meg til å føde!

«Tigerstaden»-Therese er høygravid med sitt første barn.

SEOGHØR.NO: Therese Haugsnes (30), kjent fra TV 2 Bliss-serien «Tigerstaden», er høygravid. Til Seoghør.no forteller hun at hun ser fram imot fødelsen med glede.

- Jeg GLEDER meg til å føde! Jeg vet det er en ekstrem smerte man ikke klarer å forestille seg engang, men jeg gleder meg sånn til hele opplevelsen, siste innspurt på denne ni måneder lange reisen som skal gi oss verdens beste premie, forteller hun via epost til Seoghør.no.

TV-profilen og modellen, som vant «Top Model Norge» i 2006, skriver i et innlegg på bloggen sin at hun har termin mot slutten av september.

På Instagram har hun delt flere bilder av seg selv, magen og samboeren Thomas, og i sommer delte hun dette romantiske kjærestebildet med følgerne sine:

Til tross for at terminen er rett rundt hjørnet er helsen på topp.

- Jeg føler meg i god form, man merker at kroppen er litt tyngre og har begrenset bevegelighet, men jeg klager absolutt ikke og stortrives som gravid.

I dag jobber Therese som frisør og er medeier i Woxx frisører i Bygdøy allé. Mandag forrige uke skrev Therese på bloggen sin at hun var inne i sin siste arbeidsuke før fødselen.

Nå har modellen svangerskapspermisjon mens hun venter på at den lille datteren skal komme til verden.

Til Seoghør.no forteller hun at hun er klar for å ønske datteren velkommen.

- Statistikken sier jo at førstegangsfødende gjerne går over termin, men jeg er veldig klar for å få henne ut nå. Ikke fordi jeg er lei av å være gravid på noen som helst måte, men fordi jeg er så utrolig spent på hvem denne lille jenta vår er.

Har bestemt navnet

I sommer ble Therese overrasket med babyshower av venninnene sine, og en tydelig rørt 30-åring la ut dette på Instagram:

«Det er en rørt og ydmyk kommende mor som nå er på vei hjem med bilen full av gaver, ballonger, bleier og kaker. Dette hadde jeg ingen anelse om!!!TUSEN MILLIONER TAKK til de fantastiske vennene jeg har og familien min, dere er bare HERLIGE», skrev hun til bildet.

Modellen venter barn med kjæresten Thomas Marjavara (32), som jobber som helikopterpilot. Det vordende foreldreparet er bosatt på Frogner i Oslo - og allerede før de ble gravide hadde de funnet navn til den lille:

- Navnet ble bestemt lenge før vi i det hele tatt tenkte på å få barn. Et navn som betyr mye for meg og som tilfeldigvis var et navn Thomas likte veldig godt og. Dette holder vi hemmelig til hun er ute.

LES OGSÅ: - Jeg tapte flere tusen på kort tid