IKKE SOLGT: I boligannonsen på Finn.no viser Yosef Wolde-Mariam frem både Spellemannprisene og malerier av Madcon-guttene. Men leiligheten er fremdeles ikke solgt. Foto: Med tillatelse fra Nordvik&Partners
IKKE SOLGT: I boligannonsen på Finn.no viser Yosef Wolde-Mariam frem både Spellemannprisene og malerier av Madcon-guttene. Men leiligheten er fremdeles ikke solgt. Foto: Med tillatelse fra Nordvik&Partners Vis mer

- Jeg gleder meg til å flytte

Men Madcon-Yosef har ikke fått solgt gamleleiligheten ennå.

Publisert
SEHER.NO: I slutten av mai skrev Seher.no av Yosef Wolde-Mariam (32) fra rap-duoen Madcon hadde lagt ut leiligheten sin i Gamlebyen i Oslo for salg.
 
Se annonsen til Yosef på Finn.no her.

Yosef har den siste tiden vært bosatt i 3-romsleiligheten sammen med samboeren Amina og sønnen Noah (1), men nå har den lille familien kjøpt ny leilighet på Furuset.

- Det er en hybel på 43-44 kvadratmeter. Jeg gleder meg til å flytte inn sammen med dem. Det skjer vel i starten av 2012, sier Yosef til Seher.no.

Han har overlatt salget av den gamle leiligheten til Nordvik & Partners. Og til Seher.no forteller Terje Tinholt i eiendomsmeglerfirmaet at den attraktive leiligheten fremdeles ikke er solgt.

- Vi har ikke fått solgt den ennå, og er litt forundret over det. Men markedet i Gamlebyen er bedre i tiden som kommer nå, så vi regner med å få solgt den i løpet av en uke. Dersom det ikke skjer skal vi ha en visning til. Vi har hatt to visninger, men var blant annet litt uheldig med været på den ene da det pøsregnet.

Yosef har de siste årene sammen med Tshawe Baqwa (30) hatt enorm suksess med låter som «Beggin'» og «Liar», men på grunn av den hektiske turnévirksomheten, får han ikke vært like mye sammen med sønnen sin som ønsket.

- Jeg reiser så mye, så samboeren min får den tøffeste delen av jobben. Men jeg er heldig som både får være med på alt det som spennende skjer med Madcon og å ha en familie.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det blir altfor lite sex  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer