Helene Bøksle:

- Jeg gleder meg til å bli mor igjen

Helene Bøksle viser frem sin gravide mage på Instagram.

VISER STOLT FREM MAGEN: Helene Bøksle la ut dette bildet på Instagram av sin mage og sønnen Emil-Anker. Foto: Aina Hagen
VISER STOLT FREM MAGEN: Helene Bøksle la ut dette bildet på Instagram av sin mage og sønnen Emil-Anker. Foto: Aina Hagen Vis mer

(Se og Hør): Skuespiller og artist Helene Bøksle (37) er gravid for andre gang. Tidligere i dag delte hun bilde av sin gravide mage på Instagram.

- Jeg gleder meg veldig til å bli mor for andre gang. Det har vært et travelt svangerskap så langt, så nå ser jeg frem til å ta det litt mer med ro nå når våren kommer, sier hun til Se og Hør.

Fra tidligere har Helene sønnen Emil-Anker, som nå er 4,5 år.

Blitt mer fryktløs

Helene har tidligere uttalt til VG at hun er blitt mer fryktløs etter at hun ble mamma den første gangen.

- Jeg tror det kommer til å gjenspeile jobbvalgene jeg tar i fremtiden. Hvor jeg spiller, hvor lenge jeg er hjemmefra. Jeg er slått over hvor heldig jeg er som kan bli mor. Emil-Anker er det aller viktigste, og på en måte er dette så ufattelig mye større enn alt annet, at jeg nok har blitt mer fryktløs, sa hun til avisen.

I mars i år var Bøksle i New York, og i forbindelse med kvinnedagen delte hun dette bilde på Instagram:

Bøksle, som var med i «Stjernekamp» på NRK i 2013, avslørte sin første graviditet under lanseringen av programmet.

- Det er det største jeg har opplevd!. Det er fantastisk å bli mamma!. Det var en krevende fødsel, så nå har jeg behov for å samle krefter, sa hun til pressen den gang.

«Englestemmen»

Artisten slo gjennom som 21-åring i «Kjempesjansen». Hun brukte prispengene fra fjerdeplassen, 100 000 kroner, til å sette opp forestillingen «Elverhøy» i morens nabolag i pittoreske Ravnedalen i Kristiansand.

Et par av videoene av Helene som ligger på YouTube er blitt lagret som «Angel Voice From Heaven».

Helene sang før hun begynte å snakke, og hadde sin første store opptreden allerede som 13-åring da hun sang på Nobels fredsprisutdeling. Siden har hun vært blant artistene som gjerne brukes ved de store anledningene.

Ble mobbet

Men det har ikke alltid bare vært medvind for Helene. I et intervju med KK for tre år siden fortalte 37-åringen åpenhjertig om problemer hun opplevde i barndommen.

– Jeg var litt lubben og ble mobbet for det. Jeg hatet meg selv. Når man får høre det mange nok ganger, så tror man det.

Helene fortalte også til KK at hun syns det var vanskelig å passe inn.

– Det er først nå jeg har klart å snakke om det. Det er så destruktivt å tenke slik om seg selv. Når jeg ser på bilder av meg selv fra tenårene, så tenker jeg bare: «AT jeg ikke var greiere med meg selv». Mitt våpen ble ikke å spise, ikke å unne meg noe. Jeg tror det er mange som har det sånn.

LES OGSÅ: Kristen og Rob på hemmelig date

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 17.10.2013 Helene Bøksle rister løs til latinorytmer på Stjernekamp-øving Vis mer