- Jeg gleder meg til å bli far

Simon Cowell bekrefter for første gang at han venter barn med kameratens kone.

BLIR FORELDRE: Simon Cowell og Lauren Silverman hadde et forhold bak ryggen til Andrew Silverman. Nå venter de barn sammen. Lauren skal være rundt 13 uker på vei. Foto: All Over Press
BLIR FORELDRE: Simon Cowell og Lauren Silverman hadde et forhold bak ryggen til Andrew Silverman. Nå venter de barn sammen. Lauren skal være rundt 13 uker på vei. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I slutten av juni kom sjokknyheten om at Simon Cowell (53) venter barn med kameraten Andrew Silvermans kone, Lauren Silverman (36).

Lauren skal ha vært ulykkelig i ekteskapet og søkte trøst hos TV-profilen, men babyavsløringen skal ha kommet som et stort sjokk for Cowell.

Nyheten har gått verden rundt og 53-åringen har lenge forholdt seg taus om trekantdramaet, men tirsdag bekreftet han at han skal bli pappa.

- Jeg gleder meg og jeg er spent. Dette er en fantastisk tid i livet mitt, sa han til Us Weekly da han stilte på One Directions premiere av filmen «This Is Us» i London.

- Jeg er stolt over å skulle bli far. Det er ikke noe jeg har tenkt på tidligere, men nå synes jeg det blir fint. Ting har forandret seg i livet mitt den siste tiden - til det bedre. Lauren er veldig spesiell for meg, utdypet han til BBC.

Andrew og Lauren, som har sønnen Adam (7) sammen, skal ha kommet til enighet om et skilsmisseoppgjør forrige uke, ifølge Daily Mail.


 
LES OGSÅ: Moren var alibi under affæren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer