Alex Rosén:

- Jeg gleder meg, men jeg gruer meg også

Filmaktuelle Alex Rosén tok med familien på premiere.

KLAR FOR PREMIERE: Alex Rosén, kona Silje og sønnene Thomas og Nicolai foran Colosseum kino lørdag formiddag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KLAR FOR PREMIERE: Alex Rosén, kona Silje og sønnene Thomas og Nicolai foran Colosseum kino lørdag formiddag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I disse dager er TV-profil og moromann Alex Rosén (49) aktuell med to av hovedrollene i den nye animasjonsfilmen «Grusomme meg 3».

Lørdag var det duket for premiere på Colosseum kino i Oslo, hvor Rosén for anledningen hadde med seg kona Silje Urbye, samt barna Thomas og Nicolai.

- Jeg gleder meg, men jeg gruer meg også.

- Jeg er jo stemmen til både Gru og hans ukjente tvillingbror, Drew. Jeg har to roller med over 440 replikker, så nå skal de nok bli litt lei av å høre pappa prate i 2,5 timer, forteller Rosén til Se og Hør.

- For det skjer aldri hjemme?

- Njaa, jo, det gjør jo det også, sier han og ler.

Saken fortsetter under bildet:

- Litt sint

Hvorvidt sønnene kommer til å finne likhetstrekk mellom sin far og karakterene han gir stemme til i «Grusomme meg 3», har Rosén gjort seg opp noen tanker om.

- Jeg tror de kan kjenne meg igjen i filmen når det kommer til generell frustrasjon. Jeg tror også de kan kjenne seg igjen når jeg blir litt sint, og samtidig prøver å se blid ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.