Reality Awards:

- Jeg gleder meg helt sykt

Influenseren legger ikke skjul på at hun har mye å takke «Paradise Hotel» for.

VELFORTJENT: Martine Lunde mener det er på sin plass at Reality Awards arrangeres.
VELFORTJENT: Martine Lunde mener det er på sin plass at Reality Awards arrangeres. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var duket for fest da Se og Hørs Reality Awards' kickoff gikk av stabelen 28. juni på Grand Hotel i Oslo. Blant forsamlingen med kjente fjes dukket også influenser Martine Lunde (26) opp.

Hun kunne fortelle at hun har mye å takke reality for, og mener det er på sin plass at det endelig blir en prisutdeling utelukkende for bransjen.

Når prosjektleder for Se og Hørs Reality Awards, Jenny Emilie Aas, snakker om at det er viktig at man arrangerer en slik pris for å ta vare på norsk reality, sier Lunde seg helt enig.

-Det burde vært arrangert for lenge siden! Jeg skjønner ikke helt at det ikke har vært en greie i mange år. Jeg synes det er så hyggelig, og jeg gleder meg helt sykt, sier Lunde.

DETALJ: Reality Awards møtte Olli Wermskog som kunne dele en spesiell detalj fra «Kongen befaler». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Langt friår

Lunde forteller overfor Reality Awards at hun trådte inn i realitybransjen etter at det ene friåret hun hadde sett for seg plutselig ble litt lenger enn det som egentlig var tenkt.

- Jeg kjedet meg. Det ble et par friår der, men jeg er veldig glad for at jeg meldte meg på, innrømmer influenseren.

Veldig takknemlig for bransjen

Lunde, som møtte sin nåværende kjæreste Alexander Sæterstøl (25) under innspillingen av «Paradise Hotel», er full av lovord og utviser dyp takknemlighet for bransjen hun nå er en del av.

REALITY AWARDS: Influenser Martine Lunde møtte opp på Rød Løper i forbindelse med Reality Awards, og pratet litt om hvordan det er å være vekke fra kjæresten. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

- Jeg har så mye å takke «Paradise Hotel» for. Jeg har fått så mange muligheter i etterkant. Og en kjæreste!

Kjæresten, Alexander Sæterstøl er for tiden midt under innspilling av «Farmen Kjendis», og når Lunde får spørsmål om hvem hun ville valgt i tvekamp, svarer hun raskt:

- Jeg ville valgt Alexander i kunnskap. Jeg hadde knust han.

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media

LES OGSÅ: Følger i datterens fotspor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer