- Jeg gjorde ungene sjuke

Jobben som tv-barnevakt har ikke gitt humorstjernen lyst på egne barn.

IKKE LYST PÅ EGNE BARN: Else Kåss Furuseth synes det holdt å passe fire unger i 24 timer. Humorstjernen er blant kjendisene i NRKs nye underholdningsprogram «Kjendisbarnevakten», som har premiere i januar.  Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no
IKKE LYST PÅ EGNE BARN: Else Kåss Furuseth synes det holdt å passe fire unger i 24 timer. Humorstjernen er blant kjendisene i NRKs nye underholdningsprogram «Kjendisbarnevakten», som har premiere i januar. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no Vis mer
Se videointervju med NRKs nye «super-nanny» Else Kåss Furuseth nederst i saken!

SEHER.NO:   Humorstjernen Else Kåss Furuseth (30) har blitt rikskjendis takket være sine mange spinnville opptredner i TV 2-programmet «Torsdag kveld fra Nydalen». 

Over nyttår blir imidlertid 30-åringen å se i et helt nytt, og svært annerledes tv-konsept hos kanalkonkurrent NRK. 

Sammen med Fabian Stang, Maria Haukaas Mittet, Per Sundnes, Kari Simonsen, Pål Anders Ullevålseter og Henning Solberg skal hun nemlig være del av det nye programmet «Kjendisbarnevakten», hvor de får i oppgave å passe Sara (12), Simen (11), Erika (8) og Didrik (7) én dag hver. 

Til Seher.no forteller Else at hun gladelig sa ja til å være med i programmet, men at hun antagelig tok seg litt «vann over hodet» i forhold til sin kunnskap om barn.

- Jeg har jo passet barn litt før. Jeg passer datteren til Morten Ramm og datteren til Henriette Steenstrup. Men denne gangen ble det jo filmet. Og så glemte jeg at når man er ti år, så er man på sitt aller smarteste. Jeg følte at de var mye kulere enn meg, og jeg ble liksom hun nerderte i gjengen. De kunne mye mer enn meg om mote og alt som er kult. Jeg følte meg egentlig bare som en haug med hud, humrer hun til Seher.no.

Humorstjernen innrømmer også at det var en del som gikk litt skeis under innspillingen. Blant annet overforet hun det ene barnet på godteri, og så «mistet» hun to av de andre da de var på handletur på Ikea.

- Jeg tror nok de synes det var ganske deilig å komme hjem. Han ene ble veldig kvalm, for jeg foret de med godteri hele tiden. Så jeg tror han lå brakk i 48 timer etterpå. Jeg gjorde ungene syke. Eller, de spise seg syke. Og så mistet jeg to på Ikea. Det er virkelig det verste stedet man kan dra med barn. De valgte å forlate meg, men heldigvis endte det godt, forteller hun.

Føler du at du har lært noe av dette da?

- Hahaha, ingenting. Men jeg har fått fire nye venner da, smiler hun.

Ifølge 30-åringen, som stod frem som lesbisk i fjor, har ikke innspillingen og barnepasset ført til at hun ønsker seg egne unger.

- Jeg føler vel at jeg har hatt barn nå. Jeg har hatt de i 24 timer, og vi skal vel møtes igjen. Men, nei...Jeg kan låne dem og være deres støttekontakt, den kule tanta liksom, men det holder. Jeg slapp å ha noe ansvar, og det er fordelen, ler hun.
 
«Kjendisbarnevakten» har premiere på NRK1 3. januar 2011. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Jeg glemte at kameraene var der

Se videointervju med NRKs nye «super-nanny» Else Kåss Furuseth her:


[obj:media:9234]