Cobie Smulders:

- Jeg gjorde null inntrykk på ham

«How I Met Your Mother»-stjernens ektemann husker ikke deres første møte.

HUSKER IKKE: Cobie Smulders ektemann husker ikke deres første møte. Foto: NTB Scanpix
HUSKER IKKE: Cobie Smulders ektemann husker ikke deres første møte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Skuespiller Cobie Smulders (36), kjent fra blant annet suksesserien «How I Met Your Mother», har i 14 år vært sammen med ektemannen Taran Killam (36), som hun giftet seg med for seks år siden.

Duoen har to barn sammen, Shaelyn Cado (9) og Janita Killam (4), og har vært gjennom både opp- og nedturer sammen. Blant annet sto Taran ved Cobies side da hun som 25-åring fikk påvist kreft i eggstokkene.

«How I Met Your Mother»-stjernens ektemann, kjent fra blant annet «Saturday Night Live», husker imidlertid ikke hvordan de to møttes. Det avslørte Cobie under et nylig besøk på Busy Philipps (39) sitt talkshow, «Busy Tonight», skriver britiske Daily Mail.

SUKSESS: Cobie er blant annet kjent fra serien «How I Met Your Mother». Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: Cobie er blant annet kjent fra serien «How I Met Your Mother». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Møttes på filmsett

- Han filmet en pilotepisode for et tv-program sammen med en god venn av meg, og jeg gikk opp til ham - for han var veldig flink, og jeg ville, du vet, gi ham det komplimentet, sier hun i talkshowet.

Videre skal hun ha fortalt Taran at hun synes han gjorde en bra jobb, og at det var hyggelig å møte ham. I dag, flere år senere, husker altså ikke Taran det første møtet med sin kone.

- Han husker ikke å ha møtt meg, sier skuespilleren til Busy Philipps.

SOLID PAR: Cobie og Taran møttes som 22-åringer, og har vært sammen siden. Sammen har de to døtre. Foto: NTB Scanpix
SOLID PAR: Cobie og Taran møttes som 22-åringer, og har vært sammen siden. Sammen har de to døtre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Programlederen legger til at Cobie antakelig ikke gjorde noe særlig innrykk på sin nåværende ektemann, noe 36-åringen sier seg fullstendig enig i.

- Jeg gjorde null inntrykk på kjæresten min gjennom 14 år. Null inntrykk, sier hun, og legger til at hun ikke hadde flørtet med ham, da hun var i et forhold med noen andre da de møttes på settet.

Ifølge Daily Mail møttes duoen igjen i bursdagen til en felles venn da de begge var 22 år gamle, og stjerneparet har vært sammen siden, i hele 14 år.

Skjulte kreftdiagnose

Som tidligere nevnt sto Taran ved Cobies side da hun for elleve år siden fikk påvist kreft i eggstokkene. At hun hadde kreft, var det få som visste.

Hun ble nemlig syk samtidig som hun fikk sitt gjennombrudd i den populære komiserien, og valgte å holde det hemmelig for omverdenen. Åtte år senere snakket hun om sykdommen.

- Jeg hadde svulster på begge eggstokkene, og kreften spredte seg til lymfeknutene og vevet rundt, fortalte 36-åringen åpenhjertig til til Women's Health Magazine i 2015, ifølge Contactmusic.com.

Den gang snakket hun ut for å gjøre flere oppmerksomme på eggstokkreft.

- Jeg tror aldri jeg vil føle at jeg er helt kreftfri. Nå, fem år senere, prøver jeg å tenke på det som en positiv ting og hva jeg kan lære fra det. Og hvis jeg kan skape mer bevissthet rundt dette, så vil jeg gjerne det, sa hun da.

LES OGSÅ: Trakk seg fra tv-show etter absurd krav

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer