FORTELLER ALT: I boken "Wishful Drinking" snakker Fisker ut om sitt mislykkede ekteskap med agenten Bryan Lourd. Foto: All Over Press
FORTELLER ALT: I boken "Wishful Drinking" snakker Fisker ut om sitt mislykkede ekteskap med agenten Bryan Lourd. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg gjorde ham ikke homofil

"Princess Leia" snakker ut om det mislykkede ekteskapet og de tøffe beskyldningene fra eks-mannen.

SEHER.NO: Synet av Princess Leia i gullbikini er nok ikke det som får menn flest til å tenke på det samme kjønn, men å være gift med Carrie Fisher (51) skal ha  hatt den effekten på agenten Bryan Lourd, skriver nettstedet Defamer.

Fisher, som er mest kjent som sin rolle som Princess Leia i George Lucas fiktive Star Wars-univers, var først gift med musikeren Paul Simon, men innledet etter ekteskapet et forhold med  Lourd. 

Paret giftet seg, men ekteskapet tok slutt da Bryan forlot henne for en mann etter tre år.

I sin dagbokutgivelse "Wishful Drinking" slår Fisher tilbake mot eks-mannens beskyldninger om at det var hun som gjorde ham homofil.

I den åpenhjertige dagboken spøker hun med at hun ikke var klar over at å ta den smertelindrende medisinen Kodein ville gjøre mannen hennes homofil, slik han senere hevdet.

- Han fortalte meg senere at jeg hadde gjort ham homofil - ved å ta Kodein igjen! forteller hun til The New York Post.

- Jeg leste aldri den advarselen på etiketten, spøker hun videre til avisen.

I tillegg til å snakke ut om det mislykkede ekteskapet med Lourd, forteller skuespillerinnen i boken også ut om andre nedturer hun har opplevd i livet, som pillemisbruk og depresjon.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no
LES OGSÅ:  Stjerne-Deal på TV