TØFF BESKJED: Bjørn Egil Mogenstad ville sabotere deler av ukesoppdraget i «Farmen». Dermed ble han valgt til høstens første førstekjempe.
TØFF BESKJED: Bjørn Egil Mogenstad ville sabotere deler av ukesoppdraget i «Farmen». Dermed ble han valgt til høstens første førstekjempe.Vis mer

- Jeg gjorde en stor, stor tabbe

«Farmen»-deltager Bjørn Egil Mogenstad mener konkurrenten brøt et løfte han ga ham.

SEOGHØR.NO: Onsdag ble det klart at Bjørn Egil Mogenstad (41) blir høstens første førstekjempe i «Farmen». Valget ble lett for storbonden Finn Olav Odde (56), som hadde fått nyss om at Bjørn Egil planla å sabotere deler av ukesoppdraget. Dermed valgte han som han gjorde.

Denne uka har TV-seerne fått et innblikk i Bjørn Egils sabotasjeplaner.

41-åringen har  forhørt seg med flere av de andre på gården om hva de synes om planene.

- Jeg synes strategien min fungerte bra, egentlig. Men jeg gjorde en stor, stor tabbe da jeg involverte Daniel, erkjenner bergenseren til Seoghør.no.

Tystet på konkurrenten

Daniel Godø (22) bestemte seg nemlig for å ta saken i egne hender, og gikk til storbonden og tystet på konkurrenten.

- For å være ærlig synes jeg Daniel opptrådte uryddig. Til meg sa han at hvis jeg valgte å gjennomføre planen - da skulle han ikke si det til noen. Hvis jeg derimot «tvang» ham til å delta i sabotasjen, måtte han si ifra til storbonden. Det gjorde jeg aldri, og jeg bestemte meg jo også for å brette opp ermene og jobbe til slutt, forteller Bjørn Egil.

Han fikk etter hvert med seg at Daniel hadde en prat med Finn Olav, og endret dermed taktikk i forhold til sabotasjeplanene. Men da var det for sent.

- Jeg føler at Daniel brøt et løfte han ga meg. Og det overrasket meg. Eller... Jeg skjønte det vel. Uansett, selv oppfatter jeg Daniel som en fyr som er styrt av følelser, han er typen som lett får dårlig samvittighet.

- Kunne spart meg dette

Det er imidlertid ingen «hard feelings» mellom de to.

- Jeg bærer ikke noe nag til ham, for meg betyr dette mindre enn ingenting, mener «Farmen»-Bjørn.

«Tysteren» selv mener at han aldri burde sladret.

- Jeg følte skyldfølelse, og gikk også bort til Bjørn Egil og fortalte at jeg hadde snakket med Finn Olav. Jeg følte bare at jeg måtte si ifra til storbonden, forteller han.

- Angrer du?

- Jeg kunne spart meg for det, og må si jeg angrer litt nå i ettertid, bedyrer han til Seoghør.no.

Høstens første «Farmen»-tvekamp finner sted førstkommende søndag i programmet som sendes på TV 2 klokka 20.00.

LES OGSÅ: - Han får aldri bli hjelperen min igjen