LØP MARATON: Tone Damli Aaberge var blant kjendisene som løp for «Aktiv mot kreft» under Oslo Maraton søndag. Her er hun med sin følgesvenn Knut Brumen rett før start.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
LØP MARATON: Tone Damli Aaberge var blant kjendisene som løp for «Aktiv mot kreft» under Oslo Maraton søndag. Her er hun med sin følgesvenn Knut Brumen rett før start. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Jeg gjorde en liten tabbe

Tone ikke at hun kunne velge en kortere maraton-distanse... Se video!

 Se Tone Damli Aaberge og Bård Tufte Johansen på Oslo Maraton nederst i saken!

SEHER.NO: Søndag var det et yrende folkeliv i hovedstaden, da Oslo Maraton gikk av stabelen ved Akershus festning.

Og blant de over 14.000 deltagerne, var da popstjernen Tone Damli Aaberge (22), som løp for «Aktiv mot kreft», som stilte med eget lag for blinde, døve og svaksynte.

«I love you»-sangerinnen har brukt høsten til å løpe for Nikes «Take Oslo»-kampanje. Og søndag snørte hun på seg joggeskoene for å løpe halvmaraton, altså 2,1 mil, sammen med Knut Brumen (50), som er blind.

Da Seher.no tok en kjapp prat med 22-åringen rett før start, innrømmet hun at hun var nervøs, og at hun hadde gjort en liten tabbe...

- Du vet, jeg gjorde en liten tabbe. Jeg fikk tilbud om å være med på det her, og da sa jeg selvfølgelig ja. Og jeg fikk ikke med meg at jeg kunne velge en kortere distanse. Så jeg har valgt 2,1. Og så fikk jeg spørsmål «vil du ha en sprek person eller en litt mindre sprek», og jeg sa «nei, jeg vil ha en sprek person!». Så nå har jeg endt opp med Knut da, og det kan jo bli veldig morsomt, sa Tone til Seher.no.

Brunetten er kjent for å være riktig så sprek og trener opp mot seks ganger i uken. Men halvmaraton hadde hun aldri løpt før, og var veldig spent på om hun ville klare.

- Jeg trener jo jevnlig, men har aldri løpt en distanse på 2,1 mil før, humret hun, mens følgesvennen Knut nikket ved siden av: 

- Jeg skal bære henne de siste meterne, smilte han.  

Blant de andre kjendisene som løp søndag, var også komiker Bård Tufe Johansen, som var så spent at han ikke fikk med seg at Seher.nos reporter, ved et uhell, spurte hva han ville gjøre dersom han fikk «melkespreng» i beina. 

- Jeg er klar for det. Nei, vi skal prøve å holde et jevnt tempo og ta det som det kommer, sa en trippende Bård til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Aylar kollapset under Oslo Maraton

Se Tone Damli Aaberge og Bård Tufte Johansen på Oslo Maraton nedenfor: [obj:media:8996]