Anne Hathaway:

- Jeg gjorde alt veldig galt i veldig lang tid

Hollywood-stjernen avslører at hun sultet seg før hun skulle på store rød løper event.

FØR OG NÅ: Disse bildene av Anne Hathaway er tatt med ti års mellomrom - begge under Golden Globe Awards. F.v: Anne i 2009 og bildet til høyre er tatt i januar i år. Selv hevder hun at hun følte seg svært utilpass under prisutdelingen for ti år siden. Foto: NTB Scanpix
FØR OG NÅ: Disse bildene av Anne Hathaway er tatt med ti års mellomrom - begge under Golden Globe Awards. F.v: Anne i 2009 og bildet til høyre er tatt i januar i år. Selv hevder hun at hun følte seg svært utilpass under prisutdelingen for ti år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oscar-vinneren Anne Hathaway (36) er en av Hollywoods aller best betalte stjerner, og har vært å se på det store lerretet i over 20 år.

Til tross for å ha vunnet en rekke priser og blitt rost opp i skyene for flere av sine rolletolkninger, så innrømmer skuespilleren nå at livet i rampelyset ikke alltid har vært like lett å takle.

- Jeg gjorde alt veldig galt i veldig lang tid, forteller hun til People.

Videre utdyper 36-åringen at selv om karrieren hennes blomstret, så «slet hun med følelser av utilstrekkelighet, usikkerhet, nervøsitet og angst».

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg er ikke en stor tilhenger av å se meg tilbake, men jeg husker at for ti år siden var jeg livredd for å delta på alle prisutdelingene (som hvert år starter i januar og deretter kommer som perler på en snor. red.anm). Derfor spiste jeg nesten ingenting i jula fordi jeg trodde at det var det riktige å gjøre, forklarer hun til nettstedet, og fortsetter:

- Jeg trodde filmstjerner måtte ha en viss type kropp. Derfor røkte jeg bare, jeg røkte nervene mine bort og tok ikke vare på kroppen min ved å gi den riktig næring.

Saken fortsetter nedenfor.

Disse tankene hintet «Les Misérables»-stjernen også om i midten av januar da hun kastet seg på Instgram-utfordringen #10YearsChallange.

Da delte hun nemlig to bilder av seg selv fra Golden Globes Awards, et fra 2009 og et fra årets prisutdeling, med følgende tekst:

- Wow. Se hvordan jeg i 2009 prøvde hardt å ikke gjøre noe galt. Og se hvordan jeg i 2019 gjøre det som føles riktig.

Nekter å unnskylde seg lenger

I løpet av de siste årene er det mye som har forandret seg i Hollywood-stjernens liv. I 2012 giftet hun seg med produsenten Adam Shulman (37) og for to år siden ble hun mamma for første gang da sønnen Jonathan (2) kom til verden.

I dag har Hathaway endelig lært seg å håndtere berømmelsen og blitt sikrere på seg selv.

- Jeg klarte rett og slett bare å finne ut hvordan jeg skulle si takk til livet ved å ta vare på meg selv. Jeg sluttet å unnskylde meg for å ta opp plass slik jeg gjorde før.

Saken fortsetter nedenfor.

- Det har vært en reise. Jeg ser ikke så annerledes ut utenpå, men det føles som om innsiden har forandret seg veldig mye, forklarer hun til People.

Hollywood-stjernen blir regelmessig utsatt for kritikk både fra fans og media, spesielt har vekten hennes stått i fokus. Dette har også Anne lært seg å leve med, og mer eller mindre sluttet å bry seg om.

- Alle har rett til å ha sin egen mening. Det jeg setter pris på er når negativiteten har en form for intelligens bak seg. Det jeg ikke liker er lat negativitet. Hvis du har tenkt å rive noen fra hverandre, så ha en klar mening. Vær morsom, oppfordrer hun.

LES OGSÅ: Prins Joachim og familien flytter fra Danmark

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer