FØR OG NÅ: Disse bildene av Anne Hathaway er tatt med ti års mellomrom - begge under Golden Globe Awards. F.v: Anne i 2009 og bildet til høyre er tatt i januar i år. Selv hevder hun at hun følte seg svært utilpass under prisutdelingen for ti år siden. Foto: NTB Scanpix
FØR OG NÅ: Disse bildene av Anne Hathaway er tatt med ti års mellomrom - begge under Golden Globe Awards. F.v: Anne i 2009 og bildet til høyre er tatt i januar i år. Selv hevder hun at hun følte seg svært utilpass under prisutdelingen for ti år siden. Foto: NTB ScanpixVis mer

Anne Hathaway:

- Jeg gjorde alt veldig galt i veldig lang tid

Hollywood-stjernen avslører at hun sultet seg før hun skulle på store rød løper event.

Oscar-vinneren Anne Hathaway (36) er en av Hollywoods aller best betalte stjerner, og har vært å se på det store lerretet i over 20 år.

Til tross for å ha vunnet en rekke priser og blitt rost opp i skyene for flere av sine rolletolkninger, så innrømmer skuespilleren nå at livet i rampelyset ikke alltid har vært like lett å takle.

- Jeg gjorde alt veldig galt i veldig lang tid, forteller hun til People.

Videre utdyper 36-åringen at selv om karrieren hennes blomstret, så «slet hun med følelser av utilstrekkelighet, usikkerhet, nervøsitet og angst».

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg er ikke en stor tilhenger av å se meg tilbake, men jeg husker at for ti år siden var jeg livredd for å delta på alle prisutdelingene (som hvert år starter i januar og deretter kommer som perler på en snor. red.anm). Derfor spiste jeg nesten ingenting i jula fordi jeg trodde at det var det riktige å gjøre, forklarer hun til nettstedet, og fortsetter:

- Jeg trodde filmstjerner måtte ha en viss type kropp. Derfor røkte jeg bare, jeg røkte nervene mine bort og tok ikke vare på kroppen min ved å gi den riktig næring.

Saken fortsetter nedenfor.

Disse tankene hintet «Les Misérables»-stjernen også om i midten av januar da hun kastet seg på Instgram-utfordringen #10YearsChallange.

Da delte hun nemlig to bilder av seg selv fra Golden Globes Awards, et fra 2009 og et fra årets prisutdeling, med følgende tekst:

- Wow. Se hvordan jeg i 2009 prøvde hardt å ikke gjøre noe galt. Og se hvordan jeg i 2019 gjøre det som føles riktig.

Nekter å unnskylde seg lenger

I løpet av de siste årene er det mye som har forandret seg i Hollywood-stjernens liv. I 2012 giftet hun seg med produsenten Adam Shulman (37) og for to år siden ble hun mamma for første gang da sønnen Jonathan (2) kom til verden.

I dag har Hathaway endelig lært seg å håndtere berømmelsen og blitt sikrere på seg selv.

- Jeg klarte rett og slett bare å finne ut hvordan jeg skulle si takk til livet ved å ta vare på meg selv. Jeg sluttet å unnskylde meg for å ta opp plass slik jeg gjorde før.

Saken fortsetter nedenfor.

- Det har vært en reise. Jeg ser ikke så annerledes ut utenpå, men det føles som om innsiden har forandret seg veldig mye, forklarer hun til People.

Hollywood-stjernen blir regelmessig utsatt for kritikk både fra fans og media, spesielt har vekten hennes stått i fokus. Dette har også Anne lært seg å leve med, og mer eller mindre sluttet å bry seg om.

- Alle har rett til å ha sin egen mening. Det jeg setter pris på er når negativiteten har en form for intelligens bak seg. Det jeg ikke liker er lat negativitet. Hvis du har tenkt å rive noen fra hverandre, så ha en klar mening. Vær morsom, oppfordrer hun.

LES OGSÅ: Prins Joachim og familien flytter fra Danmark

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Avslørte babynyhet på direkten

Avslørte babynyhet på direkten

- Dette «beviser» hemmelig romanse

- Dette «beviser» hemmelig romanse

- Jeg vrir meg i smerte

- Jeg vrir meg i smerte

Se, så stor hun er blitt!

Se, så stor hun er blitt!

Får kritikk for barnas hårfrisyrer

Får kritikk for barnas hårfrisyrer

- Han var ganske dritt tidligere i uken

- Han var ganske dritt tidligere i uken

Slik er den «ukjente» milliardærarvingen

Slik er den «ukjente» milliardærarvingen

Dette bildet vekker oppsikt

Dette bildet vekker oppsikt

- Er vi en gjeng med pyser?

- Er vi en gjeng med pyser?

Dette tjener søsteren på å uttale seg om Meghan

Dette tjener søsteren på å uttale seg om Meghan

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255